2010-09-30
 18:09:20

- ett Visa-kort, + en Canon-kamera

Åh, det är alltid lika underbart när man inser att man tappat bort ett bankkort. JÄVLA SKIT! Jag lämnade det förbaskade kortet på en bricka på McDonald's förut och nu är det antagligen slängt. Inte hade de fått in något iaf. Har nu spärrat mitt kära Visa kort och hoppas att ett nytt kommer på posten. Det lär det ju inte göra med min jävla vanliga tur, måste säkert gå igenom all beställningskit igen, men det är livet! Super bra just nu
En kamera vart iaf beställd! Även om det blev 49:- kr dyrare eftersom jag inte kunde betala direkt med korthelvetet. Men min mamma är så förstående så hon har lovat att stå för kostnaden, sweetit!

Så på Donken var vi alltså förut, jag, Clara och Erica. Fett som fasen, precis som vanligt. Alltid känner man sig lika tjock när man går därifrån. Mysigt så! Allt detta pga brandlarm i skolan när man som minst behöver det? Det var verkligen tajming på det larmet alltså! Vi hade idrottslektion till 14.15 o sedan sprang jag igenom duschen och bokstavligt hoppade i kläderna för att försöka hinna till bussen som skulle gå 14.30. Ni anar inte hur jävla frustrerad jag blir över att jag faktiskt, för en gång skull, lämnat min jacka m.m i skåpet, för att slippa dra med det till idrotten när larmet går när jag är ca 20 m från ingången till skolan? JA, förjävla härligt! Självfallet hann vi inte få gå in i byggnaden och hämta våra grejer innan bussarna hade lämnat skolan, awesome.
Okej, jag ska inte ljuga, en buss hade faktiskt inte åkt när vi kom ut, men vi bestämde oss ändå att bojkotta den bara för att få lite fettig mat i oss!

Har alltså suttit framför pappsens dator för att försöka få en kamera beställd hela eftermiddagen men har nu alltså äntligen fått en beställd, även om det inte gick riktigt på det viset jag ville. Men det får fan gå!

Nu ska jag banne mig slappa järnet framför tvn resten av kvällen och njuta av en pluggfri kväll och ladda för imorgon och en helg som lär bli lite smått episk.
Ciao!


Jag, pappa & Jolle - Mallorca 2009

2010-09-30
 17:09:22

Canon eller Fujifilm?

Fick världens idé på vägen hem ifrån bussen: let's köpa en kamera?
Ja, varför inte? Nu när cash flow:et är som värst. Min tanke väcktes av att jag hade fått ett mail från CSN där de meddelade att jag som student kunde få rabatt och fraktfritt på produkter från DustinHome. Jag gick in och kikade och visst fanns där en kamera och till ett alldeles överkomligt pris!

Grejen är den att jag är ju min fars dotter och googlade därför runt lite för att se om jag skulle kunna hitta någon ännu mer prisvärd kamera. Jag hittade en intressant kamera såklart, för ca 120:- lägre pris från en annan tillverkare. Den första kameran (från DustinHome) var en Canon och den andra kameran var från Fujifilm. Frågan är nu vilken tillverkare som är bäst och mest prisvärd? Jag googlade ännu en gång och fick fram en sida där de ställt just den frågeställningen: Canon eller Fujifilm? De flesta kommentarerna var eniga om att Canon var bäst, men precis när jag skulle stänga ner fönstret råkar jag se ännu en kommentar. Denna människan som kommenterat sist var helt övertygad om att Canon och Fujifilm var ganska lika i kvalitet och att Canon tog väldigt mycket betalt för sitt märke.

Så vad ska jag chansa på? Många kommentatorer dissade Fujifilm rätt rejält och det skulle kännas konstigt om alla dessa hade fått fel vinkel av det hela. Men däremot var den där sista kommentaren redigt övertygande.

Jag får ringa pappa för rådgivning helt enkelt, men just nu lutar det åt att jag köper Canon-kameran med studentrabatten från DustinHome. Det känns bra. Jag gör nog det.

Skriver senare, pusss!


Canon Ixus 105 eller...




... Fujifilm AV100?

2010-09-29
 17:58:09

Gnäll och allmänt pain-in-the-ass


Har gått genom livet med en övertygelse att jag satt något spår som haft betydelse


Ja, jävla tråk-onsdag är vad det är det här. Är ungefär begravd i plugg och dessutom sket min fina lilla älskade bror i att gå ut med hunden så nu ska tydligen jag göra det iaf, lagom härligt. Sitter dessutom och fryser, fan. Men jag orkar bara inte gå ner och hämta en tröja.

Åh herre vad jag gnäller. Kanske skulle lite mat i magen sitta på sin plats? Så kanske jag blir lite mer manad att plugga också. Borde hinna springa med, nuts!

Speech:et till engelskan är iaf färdigt vilket känns jäkligt gött! Jag ska berätta om vår resa till Ios och Grekland i somras, vi får väl se hur det går! Jag tycker iaf att det är intressant, haha!

Nu kom det Spotify reklam igen och jag blev påmind av hur reeeeeeeedigt sugen jag är på att se Kent live igen. De är galet va bra de är. Och gå på festival nästa sommar, så grymt det hade varit va! Bara bestämma sig vilken och när bara. Lär ju ej gå pga av jobb men någonting måste jag fan kunna klämma in. Eller? Fan, de kommer säkert inte gå om jag ska åka utomlands i två veckor i början av lovet också, jävla skiiiiit.

Ne vad sa vi, lite mat så att jag kan ta mig ur den här gnäll hålan jag hamnat i? Yes!
BYEEEEE

kent - sveriges kungar

du & jag döden
2010-09-28
 20:56:45

Idol, tv och ingen engelska

Hej bloggen!
Sitter framför Idol nu igen och har dåligt samvete över att jag inte gör färdigt engelska speech:et.. Men så är det alltid! Resten är fine, har upptäckt att jag har ett enormt blåmärke på benet? Lär bero på att David och Johan kastade in mig i en dörr förut? Ne men det är skönt!

Skoldagen var för övrigt redigt skruvad. Hade vikarie på 4 av 5 lektioner (samma idiot) och vi skulle arbeta med samma sak alla lektionerna. Intensivt arbete ledde till att jag och Jonathan var färdiga efter den andra lektionen och hade alltså inte ett skit att göra. DET HÄR var tydligen väldigt svårt för vikarien att förstå. Det hela slutade med en hel del diskussioner och att ca halva klassen stack hem istället för att gå på den sista jävla lektionen. Sweet dock att vara hemma tidigt! Eller ah, tre? Det suger att vi slutar sent varje dag.

Har iaf bestämt mig för vad speech:et ska handla om, känns redigt gött! Nu ska jag bara få ihop det jag ska säga också, men det ska nog gå.

Nu ska den snygga polisen sjunga så jag får änna lägga ifrån mig datorn (28 år, 11 år i mellan gör väl ingenting?) haha, PUSS!

Bild från simskolan på Stockevik
Saknar sommaren!
2010-09-27
 08:48:38

Försov mig, nuts?

Aaaajdå, jag missade bussen. SYND
Usch, jag hatar måndagar. Som börjar med inget mysigare än aktiekunskap - halvkul. Det går att genomlida men det skadar inte att missa en. Ojdå, jag missade ju den i fredags också kom jag på nu? Nuts.. Aja, Jompa var förhoppningsvis där o kan berätta vad de gjorde. Varför jag inte var i skolan i fredags var för att jag jobbade på Bokmässan i helgen (fredag & lördag). Asnice med lite extra pengar sådär! Ganska soft jobb också, gå runt o leta gratis godis typ? Haha, var extra salsvärd så var typ bara avbytare för dem som egentligen skulle stå - fanns alltså inte jättemycket att göra! Iofs mer på lördagen än fredagen, det var sjukt mycket folk på mässan på lördagen och alla skulle gå på samma seminarium? Nej men nästan, det var ett helvete att få folk att "köa på rätt sätt".

Ne men det var ju lite tur att jag missade bussen så att jag hittade tid för att blogga? Jag har ju inte uppdaterat så jättebra under helgen känner jag. Men jag får skylla på att jag har jobbat och i lördags kväll hade vi släkten här på middag och efter det stack jag ut en sväng. Igår däremot gjorde jag inte mycket, för att inte säga ett jävla skit? Var på torget med mamma en sväng och kollade den nya butiken som öppnat, 58 grader Nord tror jag den hette? Jättemycket snyggt, mamma köpte en sjal och jag fick med mig en tröja hem, hur mysig som helst! Får väl ta kort på den senare idag och lägga ut kanske? Vi får väl se!

Denna veckan är det nog ingenting speciellt att se framemot så den lär ju gå riktigt långsamt.. Mamma och pappa åker till Portugal på fredag iofs. Riktigt nice att vara ensam hemma en vecka!

Jag ska nog lägga mig i sängen en stund nu innan jag ska gå ner mot nästa buss.
Ha de gött!

en bild från min tjejmiddag när jag fyllde år
clara, jag, viccan :)
2010-09-23
 20:41:19

Idol = fjasko

Hello bloggen!
Sitter framför tv & Idol och garvar åt juryn som ungefär sitter och lipar. Haha, mesar! Och alla de som är med? Åh herre, det är inte många som inte suger fullständigt! Att se juryns miner är inte heller dåligt underhållande! Hahaha! O dessutom, Jide är bög, jag lovar!
Nej, nu ska jag inte hacka mer på Idol och allt som har med det att göra. Nu blev det reklam igen och jag borde egentligen ta mina ögon från tvn och ner i dator för att jobba. Förbereda mig inför imorgon då jag ska jobba på Bokmässan inne i stan. Härligt att slippa skolan! Dessutom ska mamma och Pia (Jompas mamma) in och kika så efter jobbet blir det middag ute med mamma, Pia och John, askalas!
Måste försöka komma ihåg att jag måste ringa Laura en tredje gång innan jag går och lägger mig så att vi kan kolla buss o bestämma när vi ska åka in imorgon. Laura ska också jobba på Bokmässan :) Vi har liksom "ringt om" varandra. Sjukt jobbigt, men jag får förhoppningsvis tag på bruden senare!
Nu ska jag koncentrera mig först på det som är kvar av Idol och senare lite nyttigt. Laddar upp en sweet bild från Ios, gud va jag saknar stället! Bara typ 9 månader tills vi åker igen?
Aja, bye sålänge!
2010-09-22
 19:17:11

Taggar med ett blogginlägg

Skriva ett snabbt inlägg, ahjo, det lär ju nog gå!
Har haft en helt sjuk dag i skolan och springer just nu runt och letar efter min mp3 som uppvärmning inför jogging rundan som väntar. Sjukt behövd då jag är helt sinnes trött hela jag. Har precis lagat mat också som jag kan värma när jag kommer in igen, kalas!
Har dessutom dragit en slutsats att min kusin är körd i huvudet efter de senaste smsen, men det är väl skönt att ha någon som underhåller mig, haha!
Ja det där med att skriva ett snabbt inlägg gick åt helvete o nu måste jag springa ut innan jag hinner bli hungrig.
Kanske ännu ett inlägg senare? Vi får se, måste plugga matte.
Tjohej!
2010-09-22
 14:56:21

Fucking bananas!

HÅLLA BLOGGEN!

Oj, de var fint, eller? Åh nej, nu bröt ännu ett asgarv. Jag hatar mitt garv idag! Det låter som en jävla häst? Mitt garv kan variera lite från dag till dag (oftast helt eller ganska ljudlöst och det ser helt lose:at ut) men just idag låter det som jag vet inte vad. Helt fucking bananas! Haha, oh shit. Vad kom det där ifrån? Jo, Libo. Lilla Lilli med andra ord. Libo blir nog sweet som bara den, jag som alltid säger fel till Lilli och Bonda. Jag SER SKILLNAD men namnen blandas liksom ihop i munnen! Så Libo ska jag kunna säga till dem båda, super sweet!
Nu ska tydligen Information & Layout lektionen börja så det är väl bäst jag stänger ner.
CIAO BANANAS!

 


världens bästa tvillingar

2010-09-21
 21:13:50

Just chilling!

Tjena bloggen!
Ännu ett inlägg? Tänka sig.. Aja, dagen har varit super soft, struntade som tidigare nämnt i Fältslaget o stannade hemma o bara myste. Hur gött som helst att kunna sova ut o sen bara slappa järnet.
Även matten har blivit pluggad på, toppen! Matteprov på torsdag så det ä bara att ladda! Har dock aldrig pluggat till ett matteprov tidigare men hoppas att der är värt de.
Har precis nu just käkat o sitter framför House. Lite mer matte kanske? Kanske börja med engelska speech:et?
Nja, jag går mot toan, tandborsten o sängen istället. :)
Natti natti!
2010-09-20
 22:28:09

Toffel?

Nuts! Fuck! Jävla skit!
Nu har jag gått med på det här igen..
Att blogga är inte riktigt min grej, hur många gånger ska jag behöva säga det? :( Både out loud men mest förstås i mitt huvud.. Men nej, var enda eviga gång går jag med på att börja skriva inlägg igen. Shit, jag måste verkligen göra något åt min argumentations teknik.. Kanske får jag lite hjälp av svenska läraren som började snacka om argumenternade tal.. Eller? Lär ej hända!
Nä nu kallar min gudomliga säng på mig! Jag får klaga mer över denna förlust jag gjort imorgon, då har jag ju hela dagen på mig eftersom jag lär bojkotta Fält-fucking-äckel-slaget! :)
Peace out!
2010-09-20
 14:37:44

Bloggeliblogg

Bloggelibloggblogg! Så tjejer, jag bloggar.