2010-10-13
 09:07:59

Lagom engagerade elever

Naturkunskap, ja men det är nog roligt. Om man är en jävla växt eller kanske en liten sketen cell?.. När man är en 17 tonåring är det iaf vääääldigt ointressant. Jag förstår inte att lärare inte förstår en när man somnar på bänken framför filmen? Aja, jag sitter och taggar för resten utav dagen - redovisning och prov i företagsekonomi. Det är fan fab, helt sinnes. Redosvisningen o provet i samma ämne, samma dag?! Ja lärarna är inte helt riktiga i huvudet.
Tittade mig just omkring för att se alla intresserade ögonpar runt om i klassrummet och insåg att John sitter på min vänstra sida och spelar spel på sin kära telefon och Frida sitter, eller ah ligger på bordet och sover sött. Sweeigt!! Nu tog filmen slut, puss!
2010-10-08
 20:45:42

Tjolahopp, bråttoooooom

Blogga? Va? Ne de hinner jag inte med. Elleeeer?
Jag fann tydligen tid nu, eller? Jag måste typ dra. Nu typ. Nu,  verkligen. Jag måste fan bli färdig så jag kan åka härifrån när pappsen kommer hem ifrån hundturen. Ja, mum and dad är tillbaka från Portugal! Äntligen lite.. Ska bli skönt att få lite lagad middag på kvällarna! Men det är klart, det är redigt gött att vara ensam hemma..
Aja, sa jag att jag måste gå? Ja, det gjorde jag, de måste jag fan. Nu.. NU.
HEJ!
2010-10-06
 12:12:35

Näs-blods-dag

Idag är en riktig näs-blods-dag... Jag har redan hunnit blöda näs-blod två gånger sedan jag lämnade sängen i morse. Hemskt är det! Jag har jättelätt för att börja blöda ur näsan och som värst är det nu när jag börjat bli förkyld och måste snyta mig en massa. Var tredje gång jag snyter mig turn:ar det out i näs-blod, ungefär. Lite lätt störande i skolan, inte vill jag behöva lägga mig på golvet med papper i näsan där...?

Aja, jag ska inte berätta mer ingående och inte heller klaga mer, jag är ju trots allt hemma redan från skolan!? Hur underbart är inte det? Helt sjukt. Helt sjukt värt var det också att gå upp i morse och åka till skolan för att ha en lektion? Visst, jag visste om att jag skulle få sluta efter naturkunskapen och hade kunnat stanna hemma, men vi fick strikta order av vår klassföreståndare att vi banne mig skulle gå på naturen, så det var lika bra att ta sig upp och ha en härlig fotosyntes-genomgång med Bosseboy.

Nu sitter jag och funderar på hur mycket bloggande det blev igår.. Om jag verkligen gjorde något inlägg? Äsch, jag kom iaf på igår kväll att jag ska ha aktiekunskaps-prov på fredag, jippiejej! Och fick lite smått panik över att jag inte hade böckerna med mig hem (eftersom jag totalt hade glömt bort det). Men idag gjorde jag allt för att jag inte skulle glömma och fick med mig böckerna hem från skolan. Jo, det jag skulle komma fram till via detta är att jag måste sätta mig och plugga! Jäklar va konstigt det blev.. Men iaf, jag måste sätta mig och plugga nu, alltså lämna ifrån mig datorn. Eller kanske inte riktigt ännu, måste faktiskt skicka iväg ett mail först, men sedan så! Lunch måste jag fixa också... Nuts!

Senare har jag iaf äntligen fått en "tid" med Matildan, Skype-date bestämd vid 17.30. Ska bli awesome o höra av mitt hjärta som nu för tiden är bosatt i Belgien för ett år.


OVER AND OUT


ganska lika ändå?
erica & matilda - becca 16 år

2010-10-05
 09:32:26

Värdefull tid..

.. Oerhört värdefulla lektioner.. Eller?
Jo men det är super fint när vi sitter i en datorsal utan lärare och har absolut ingenting kvar att göra på arbetet vi ska jobba med? Ja men det är sweet så! Riktigt go start på dagen iaf. Resten lär iofs också flyta på i liknande fart, vi har ytterligare en företagsekonomilektion (det vi har nu) senare och som sista lektion har vi administration och den läraren befinner sig på samma kurs som företagsekonomi-Hasse. Lite smått awesome! Engelskan lär också bli halv jobbig o svenskan har väl ingen haft svårt med förut.
Lite smått gött med en slapp dag, jag är så jävla trött! Jag och Clara hade verkligen en heldag igår. Först skolan såklart, sen slapp vi sista lektionen men stannade ändå kvar för att vänta på Erica. När Erica väl gått klart för dagen åkte vi in till stan, käkade, kollade och försökte lösa Ericas mobilproblem. Det fick vi dock inte någon bot på men vi åkte hemåt igen vid 6 tiden. När vi ankom till Stenungsund igen åkte jag och Clara vidare upp till SIF gården och kollade på fotboll. Vad hände DÄR liksom? Ja Claras mamma var helt chockad i alla fall. Efter allt detta var vi inte hemma förrens vid halv 10 och då fick vi ändå skjuts från Stenungsund? När jag väl kom hem var det bara att slänga sig på moppen och åka ner till Almö Livs då vi inte hade någonting hemma, Jolle var vrål hungrig och våra päron är ju som sagt i Portugal denna veckan.

Oj vilken utläggning, men det var verkligen så! Så jävla dräggig jag kände mig när jag gick omkring och letade varor i affären vid kvart i tio tiden? Halv kul...
Men nu har vi iaf käk hemma även tills ikväll.

Nu fick jag helt plötsligt nog. Dra en sväng på skolgården? Fan va fint!
Haha, oh shit, galet.

GALET


´

mötte smulis tillsammans med inga som passar henne just nu utanför almö livs igår,
satan vad jag saknar den fisen!

 

2010-10-03
 19:05:50

Drägg söndag

Seg söndag, GO söndag. En sväng på torget med lillebror, film & godis.
Jag, Martin och Elin ska till Frankrike!
Nu - film nr. 3
Snark
2010-10-02
 22:39:07

Vad hände?

Bilder från igår, eller?
2010-10-02
 21:42:15

Score:it

Hej bloggfan!
Jag glömmer fasen att blogga, sen när händer det? Ingen duktig bloggare detta.. Men det är väl ingen som trott att jag är någon som är ämnad åt detta med bloggning heller i och för sig så!
Skit samma, det är fasen äntligen helg! Och jag är ensam hemma! M & P är i Portugal och roar sig fram tills nästa fredag, som jag säkert nämnt tidigare.
Jag vill inte ens prata om helgen. Eller jo, fast nej. Jag orkar inte, jag är så trött. Det är inte konstigt alls, herre vad jag levde loppan igår. Idag är det inte riktigt lika fett.
Nu slutar min kväll hemma i tv soffan, det enda jag hör är fyra killar skrika med jämna mellanrum över att de score:at där nere i Fifa:t.
Det hela är rätt score:it.
Nu ska Börje ut också,
PUSS