2010-05-31
 22:50:18

Love love love

En förjävlig helg till ända, det gick till slut.
Tack till alla er som gör min dag, varje dag. Min mamma påpekade precis för mig att jag är omringad av otroligt många och underbara personer och jag är så grymt tacksam för det att jag inte vet vad jag ska göra av all min kärlek. Jag älskar er, vänner.

När världen faller samman kan man ju alltid hoppas på att den ska byggas upp igen.
Snart, kanske snart.


2010-05-19
 22:33:11

Brännan kommer!

Ännu en solig dag, niiiiice.
Låg ute och tryckte i en timme förut, det börjar synas lite lätt! Kanske lite väl mycket på övre sidan av underarmarna och på bröstet där det är lite granna rött, men det ordnar sig.
Dagen har annars spenderats hos Henkeboy, awesome!
En super dag som denna avslutas självklart med Grey's, trots att jag borde plugga som en gris. Men det får jag ta igen imorgon, hade nämligen tänkt vara hemma och vila upp mig. Har inte dåligt ont i halsen och näsan är inte lite täppt. Så simskolan blir nog inte heller av imorgon, det lär ju inte vara super poppis bland föräldrarna om jag kommer där jätteförkyld och smittar barnen.
Men först av allt ska jag sova och det blir av nu!
Puss & gonatt!



Wäääääää

2010-05-18
 17:51:15

Sol sol sooooool

Mmmh, har suttit ute och solat (sovit) i nästan två timmar tidigare idag, redigt gött! Jag smet så fort som möjligt från datorkunskapen vilket gjorde att jag hann med halv två-bussen hem, mumma. När jag kom hem var det bara att klä av sig (jag var inte dåligt svettig efter att ha gått mellan skolan och vårdcentralen på 10 min) och smörja in kokosoljan! Somnade så fort jag satte mig i solstolen. Helt sinnes vad trött jag är hela tiden nu, igår somnade jag också sisådär vid halv sju tiden och vaknade igen vid nio. Min mamma trodde att det var något fel på mig, undra på vad hon kommer säga ikväll då när jag har sovit en stund idag också?

Jaja, nu måste jag sätta igång att plugga. I och för sig har jag glömt pappret med samhälls-läxan på i skolan, men det finns tydligen annat att göra. Franska läxa tills torsdag, svenska inlämning tills fredag och så kanske jag ska börja på ekologin? Vi ska ha prov nästa måndag. Matten borde jag nog ta fram lite också, för att repetera lite inför sista nationella på fredag.

Oj, först nu när jag skrev ner det insåg jag hur mycket det var. Bäst att jag sätter igång.. Imorgon blir det Henke i alla fall :)
Pussis!

Joel & jag, Mallis 2009
Nuts, va jag längtar till Grekland.


2010-05-17
 18:24:17

Awesome ledighet!

Äntligen måndag igen! Eller inte. Idag var riktigt segt, fick gå upp tidigt trots att jag egentligen har sovmorgon? Ja men självklart la engelska läraren mitt muntliga prov direkt på morgonen? Mysigt så. Men det gick bra i alla fall.

Jag vet att det är röv-dålig uppdatering nu igen, det har både Becca & tvillingarna gjort väääldigt klart för mig! Men jag ska försöka att skriva oftare, bara det att det är så mycket annat som ska hinnas med istället för datorn! Men jag ska försöka.

Det har ju varit lagom härligt med långhelg nu med och en HEL del har hunnits med. Jag tror inte jag har varit hemma mer en timme på 4 dagar? Äsch, hemma kan man vara på vardagarna. Jag ska försöka att sammanfatta allt och inte skriva en hel roman om vad jag har gjort i alla fall.

För det mesta har jag varit med Henke, i onsdags sov jag hos honom och på torsdagen gick vi upp tidigt och åkte ner till Halmstad tillsammans med hans föräldrar för att hälsa på hans syster. När jag sedan kom hem därifrån var det bara att packa om väskan och sticka till Petra, där jag sov torsdag till fredag. På fredagsmorgonen vart det också upp tidigt för att sätta sig på en buss till Ullared. Det var ju en upplevelse, jag har aldrig varit där innan, men både jag o Petra hade med oss en hel del både nödvändiga och onödiga grejer med oss hem. Fredagskvällen spenderades hos Malin som fyllde år, grattis ännu en gång vännen! Det blev tidig hemgång eftersom Henke skulle sova hos mig. Vilket har också gjorde. :) På lördagen tog vi oss lite sovmorgon och när vi väl gick upp åkte vi med hans föräldrar ut till Nösnäsvallen för att kolla på fotboll, SIF-Myckleby. SIF förlorade dock, men det var mysigt. Och kallt! Men vad gör man inte? :) När jag kom hem igen slängde jag mig i duschen och åkte sedan bort till Josefine där lördagskvällen spenderades med ett antal sköna brudar med bl a poolbad och bastu. Även den kvällen åkte jag hem hyfsat tidigt p.g.a. att jag skulle upp tidigt på söndagen och åka till kyrkan där Jolle konfirmerades. Efteråt bjöds det på middag här hemma tillsammans med släkten.
När alla hade gått trodde jag att jag var alldeles för trött för att ens röra mig, men så frågade mamma om jag o Henke inte ville följa med på GAIS-Elfsborg. Henke var helt på så lite senare kom han och så åkte vi in till Gamla Ullevi tillsammans med mamma och Joel.
Hela helgen var allmänt über bra. Just de, morfar och Kerstin har varit här hemma mellan torsdag till söndag också. Jättemysigt att träffa dem, men jag var i och för sig inte hemma så mycket, vilket jag har världens sämsta samvete för..

Nuts, nu såg jag att inlägget blev sådär långt som jag lovade att det inte skulle bli, men det var varit många lediga dagar så ni får stå ut.

Nu ska jag gå o lägga mig en stund, eller fasen, hjälpa pappa med tvätten först tror jag..

Pussss!


Moi et Josefine den snygge :)

2010-05-11
 13:57:27

Datorkunskap in our hearts?

DATORKUNSKAAAAAAAAAP, JEEEES, WIEEEEE. Not. Episkt. Fast ne, helt värdelöst faktiskt. Ingenting blir gjort och ingenting blir inte snackat om. Okej, där kanske var lite konstig formulering, men jag tycker det passar rätt bra. Dagens datorlektion går ut på att få Lilli att inse hur mycket pengar hon har fått, gick ej jätte bra!
2010-05-10
 22:40:25

Mmmh, awesome

Mh, dags att uppdatera igen! Helgen har varit awesome och en episk vecka väntar, gött!
Min awesome helg började i fredags med att jag städade röven av mig (tjänade dock pengar på det, så totalt värt). Efter det promenerade jag hunden och till sist kom Henkeboy! Vi åt, myste och fixade till oss så att vi till slut kunde ta oss ut till Carl för en helskön kväll! Vi kom hem inte jättesent, vilket var lite skönt eftersom vi skulle gå upp tidigt på lördagsmorgonen. Och visst gjorde vi det, vid halv 9 makade vi oss upp tror jag. Jag packade det sista, duschade och fixade till mig. Under den tiden hade jag även slängt ut Henke också, haha, hans mamma kom vid 9 tror jag. :) Mamma och jag stressade sönder oss för att hinna med tåget, men det gjorde vi som tur var! Efter en tre timmars tågfärd var vi till slut framme i Linköping, där morfar & Kerstin hämtade upp oss. Det bar av till Ekbacken för mat och senare kom även Linn och till sist även Dennis. Kvällen spenderades med de här urballade paret med bio och sedan hemfärd till Boda. Jag och Linn satt och snackade till sent, men sen kom även vi i säng. Söndagen började också tidigt, uppgång vid 8. Snabb frukost och sedan bilfärd upp till Västervik tillsammans med Eva & Peter. Väl framme i Västervik åkte vi till kyrkan och kollade när Fridelin äntligen fick konfirmerat sig. Efter det vart det käk och allmänt kusinbus @ Fridelins hus.
Även detta slutade med bilfärd tillbaka till Linköping och sedan tåg hem till Götet igen. Bussen till Stenungsund gick inte förrens en timme efter det att vårt tåg rullat in på stationen så vi var inte hemma förrens vid 11. Då var jag inte nådigt trött, utan stupade i säng direkt. Skönt att mamma kunde skjutsa mig till skolan idag så att jag fick lite extra sovmorgon. Men inte ens den sovmorgonen fick vara ifred utan självklart blev jag väckt vid halv 7 för att fira JolleBolle. 15-åringen kunde inte ens öppna presenterna tillräckligt fort så jag hjälpte honom lite på traven så att jag skulle få gå och lägga mig igen. Vilket jag till slut fick!
Resten av dagen har flutit på med skola och efter de fika med John & Märta. Även Becci droppade in efter en stund! Mysigt as hell.
Precis nu har vi just käkat världens middag och tårta, som firande av Jolle. Hoppas att han är nöjd med sin dag, riktigt nice presenter fick han i alla fall, den bortskämda skitungen :) haha, nejdå!
Nu börjar klockan ticka iväg och jag borde sova, men jag har fastnat vid en låt som jag F-A-N inte kommer på hur den går. Den var på en Spotify reklam precis och nu kan jag inte hitta tillbaka till den. Nuts!
Aja, nu somnar jag.
Natti natti!


En gammal bild på mig & Becca,
bara för att vi är FÖR snygga.
JAG HADE FAN BALLAT MÖRKT HÅR.
2010-05-04
 17:34:06

Snart sommar!

Äntligen är det i alla fall SNART sommar. At least känns det så, jag o Arijan snackade om Grekland på vägen hem ifrån bussen och det är inte långt kvar? Alltså inte långt kvar till sommaren! Haaaappygirl! Vädret börjar ju ordna upp sig också, igår var det riktigt nice. Förresten fick jag världens sommarkänslor nu när jag läste ett inlägg i en annan blogg om att Polly ger ut en sommar-adition av Polly med massa olika fruktsmaker. Låter kanske som något som är dömt att faila med, men ändå! Det lät riktigt gott och jag blev hur sugen som helst. Kan dock bero på att jag är oerhört hungrig och hade kunnat äta upp en hel häst just nu? Kanske inte just en häst, men ni fattar vad jag menar.
En annan kul (jättekul!) grej som hände mig idag var att jag lyckades gå av bussen utan varken busskort, iPod eller mobil? Riktigt skillat enligt min mening! Pappa fick rätt på busskortet och iPoden i alla fall och som tur var hade jag lämnat telefonen hemma. Men det var ganska länge jag gick runt med ett jävla magont bara för denna lyckade morgon, mys.
Nationella hade nog kunnat gå bättre också. Det kanske inte gick helt åt pipan, men när vi stod i matkön efteråt fick jag klart för mig att jag till och med hade läst fel på en fråga. Så jag hade säkert mer fel än vad jag trodde från början.. Nuts. Nationella i matte nästa vecka också, mums? Som tur är har jag mitt lyckopiller! :)
Men imorgon blir det nya tag! Jag ska in till stan med Beccabus för sjutton! Herregud vad längesen det var jag träffade den underbara? Det är så man skäms, men det ska bli sjukt kul i alla fall!
Helgen ser också ut att reda ut sig, bland annat åker jag och mamma upp till Linköping/Västervik på lördag förmiddag :)
Nu ska jag fylla mig tooooomma mage, sen gå en sväng med hunden och till sist sätta mig och plugga. Det kommer säkert 1 miljon saker där imellan men jag ska försöka..
Pussis!

Sooooommaar
2010-05-03
 21:59:40

Fucking monday.

Idag har verkligen varit en typisk måndag. Jag har varit super trött, skolan har varit ett pain-in-the-ass-objekt och slutet är hemskt: pluggande.
Där imellan har det dock varit heeelt okej, eftermiddagen spenderades nämligen tillsammans med Claragirl! Vi gjorde allt mellan himmel och jord, förutom just det vi hade behövt göra? Haha, att Superman-dräkten skulle passa så bra hade ingen utav oss kunnat ana!
Just nu är allt rätt down för min del. Inget går åt rätt håll och inte ett dugg pluggande blir gjort. Mamma lär när som helst komma instormandes genom dörren och ge mig en fet utskällning för att jag inte pluggar, utan sitter vid datorn istället.. Men det är sånt man får ta! Ett blogginlägg blev ju skrivet i alla fall?
Jag känner nu hur illamåendet börjar forma sig i magen? Riktigt illa.. Och böckerna ligger bara och väntar på mig. Stirrar på mig.
Snart sätter jag igång. Snart stänger jag av datorn. Nu, nu, NU.
Bye


Mumsig och übersöt bild på Jompa & jag från naturkunskapen i solen förut!