2010-03-31
 22:28:05

Le brills!

Brillorna ska självklart också ut på bild, som jag lovade i det förra inlägget!
Såg nu även att någon söt liten anonym hade kommenterat i ett tidigare inlägg att jag såg ut att ha en härlig garderob och efterlyste bilder på den. Detta ska fixas inom kort! Dock tror jag att man blir besviken, den är inte så stor som man tror! Men bilder ska jag kirra, lägger nog upp det om någon dag eller två.
Här kommer bilder på sunglasses:arna i alla fall, hope you like it! Or I do at least!
PUSS



Det får enbart bli en bild med dem på.
Hade även en där de ligger på sängen, men den var inte så lyckad!

2010-03-31
 22:14:10

Dålig uppdatering!

Ajfan, nu var det längesen igen! Förlåt Bondis, jag ska försöka att inte göra dig besviken i fortsättningen! :)
Jag vet inte riktigt varför det har blivit som det har blivit. Sist jag skrev var nog, hm.. Söndag till och med! Shit, det var dåligt gjort! Grejen är nog den att jag varken har hunnit eller orkat.. I måndags hade vi studiedag (ungefär hur underbart som helst, men bara en vecka kvar till lov också!). Blev inte så mycket sovit eftersom jag hade klipptid kl 12. Håret vart klippt och färgat och jag tog bussen hem nöjd. Resten av dagen slappade jag mig igenom och jag har ingen aning varför ett blogginlägg inte blev skrivet! På tisdagen var det dags för skola igen, men som tur var bara temadag, så vi satt i aulan och lyssnade på olika föreläsare hela dagen, härligt! Efter skolan åkte jag och Petra in till stan och kikade runt lite. Kom hem med ett par solbrillor som det säkert kommer bild på i ett annat inlägg! Skulle väl ha pluggat franska när jag kom hem därifrån men det blev att jag och pappa åkte och tog den andra Gardasil-sprutan (vaccin mot livmoderhalscancer). Efter det handlade vi och åt sedan super god pappa-korvstroganoff! Toppen på moset var att vi sedan gräddade en hel hög med våfflor och smällde i oss! Härlig dag och hur härligt som helst att komma i sängen.
Dagen idag har flutit på bra. Slutade skolan tidigt, åkte hem en sväng och sedan in till stan med Petra idag igen! Anledningen var att vi hade sett ett erbjudande om jeans på Åhlens igår och hade då inte tid att prova, så vi åkte in för att göra det idag istället. Självklart var det något lurt, varken jag eller Petra fick på oss några av jeansen eftersom storlekarna inte var de största... Lite surt! Men vi traskade glatt bort till bussen igen och åkte hem. Lite McDonald's mat hade vi ju fått i oss i alla fall.
Så fort jag kom hem gjorde jag misstaget att sätta på datorn, självklart. Jag fastnade där trots att jag hade lovat mig själv att plugga stenhårt till provet som jag ska ha imorgon, i franska. Istället såg jag Claras statusuppdatering på Facebook och åkte för att käka pizza med henne, Robin, Linus, Tobbe, Alex och Mikael. Redigt nice!
Okej, statusen är nu alltså att klockan är 22.06 kvällen innan ett franska prov och jag har inte läst en rad? Slutsatsen är: IG. Helvete vad detta kommer gå bra. Men det verkar som att Tobias har gjort provet innan så vi får väl hoppas att han kan give me a hand genom sms!
Nu får jag i alla fall sätta igång, laddar nog i och för sig upp en bild på gårdagens outfit först.
CIAO!





Blus: Vero Moda
Jeans: Levis
2010-03-28
 14:13:10

Slapp-söndag

Äntligen söndag och lite slappt! Visst, jag brukar precis som alla andra hata söndagar, men idag är det riktigt skönt. Gårkvällen vart ganska skön! Slutade inte som vi hade tänkt oss, men det gick att ta sig igenom det också.
Hade tänkt att jag skulle plugga nu men så kom jag på att vi faktiskt är lediga imorgon, så då har jag ju hela den dagen på mig. Inget planerat förutom klipptid kl. 12, riktigt nice och behövligt! Håret är redigt slitet nu och lite slingor ska sitta fint!
Ne, nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på några Andra Avenyn avsnitt och måla naglarna. Senare ska jag gå till Sandra för tjejkväll, awesome.
Under detta kommer nog en bild på gårdagens outfit!
Ciao!





Tröja: Hollister
Tunika: Gina Tricot
Leggings: Vila
2010-03-27
 18:18:10

Damn!

Hej bloggen! Haha, fy vad det låter.. Men jag var tvungen. Var precis in och kikade på Mowgli (Bonda)'s blogg och den skrutten skriver ju så. Väldigt gulligt när det kommer från henne, väldigt löjligt när det kommer från mig!
Kvällen hos min Mäfild var awesome, som vanligt. Film, B & J's, massage, you name it. Åkte dock tidigt i morse och mötte upp pappa på Sundahallen vid 12. Vi simmade en timme och jag var faktiskt redigt duktig. Jäklar va jag simmade, 2000 m är inte dåligt! Nu är jag trött i hela kroppen för det.. Haha! Har dock lite dåligt samvete just nu. Jag sitter och äter ur en Gott & Blandat påse jag hittade, trots att jag har lovat mig att sluta med just detta. Damn!
Ikväll ska jag nog vara så trevlig att jag stannar hemma och äter med familjen och gästerna innan jag tar mig in till Stenungsund och Emma. Gulligt va? Jo jag vet. Fasen, nu tog jag ännu en bit ur godispåsen, fan.
Ne, nu ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen, jag har till och med bestämt mig för vad jag ska ha på mig! Eller ah, nästan i alla fall...
Eller ska jag sätta mig framför ett avsnitt av Andra Avenyn? Vi får se. Jag tror jag tar det sistnämnda faktiskt..
Åh DAMN jag saknar min bästa vän som ett jävla as. John åkte till Thailand i onsdags och redan från i torsdags har jag saknat honom rövmycket? Suger jäkligt mycket, helt seriöst. Menmen, bara typ 11 dagar tills han kommer hem igen nu, jes! Ska se om jag har någon bild på oss två nu bara för det.
CIAO!


2010-03-26
 22:27:41

@ Mäfild's house

Fän va nice, sitter i Matildas awesome säng och chillar dillen som bara den. Let's Dance utröstningen snart, hoppas fasen Mathias vinner. Det är han värd den snygga jäveln! Den ska vi inte prata om hur bra David (programledaren) är på att imitera. Helt sjukt! Tjejerna här borta låg ner på golvet och garvade smått ihjäl sig i alla fall, vill jag lova!
Jes, kvällen lär fortsätta framför tv:n och senare massage - NICE.
Imorgon får vi se om jag orkar åka hem såpass tidigt att jag åker med Petra till simhallen en sväng eller inte, hade ju varit gött. Idag har jag varit duktig och var ute och sprang förut i alla fall! Redigt stolt säger jag bara.
Imorgon kväll får vi la se vad som lockar, jag lär inte stanna hemma i vilket fall som helst, då mamma och pappa ska ha gäster, vilket inte känns så tilltalande.
Ne nu ska vi se vem som vinner jäfla Let's Dance.

CCCCCCIAO!


2010-03-25
 23:53:44

Stressigt trots ledigt?

Kom precis hem ifrån Kungälv och Mimers Hus efter att ha kollat på en föreställning. Både Becca och Elin var med och det är sjukt vad duktiga ni är! Självklart var resten av gänget också det, något otroligt. När jag pratade med Becca efteråt insåg jag att det inte är vettigt vad jag saknar henne! Att se den underbara tjejen varje dag saknas något otroligt. Vi får banne mig se till att vi ses under lovet nu, annars vet jag inte riktigt vad jag gör..
Dagen har i övrigt varit oerhört stressig, trots att jag var ledig.. Praktiken gick bra och sen bar det av in till Kungälv med Märta, som sagt. Bra dag, bara det att jag inte var hemma förrens 23? Aja, tur att vi bara har vikarie och ska kolla på film de första två lektionerna imorgon, och dessutom kort dag, totally awesome! Vad som är planerat inför kvällen sen är nog att jag ska vara med Viccan och kanske också Sandra, men jag hade bra gärna velat åka in till Mäfild och bara ta en myskväll. Jag tror jag gör det, vi får se, saknar min moff alldeles för mycket!
Ne nu måste jag släpa mig till sängen.
Ciao!

Här är förresten bilder på gårdagens "dagens outfit"!
Tröja: em emma och malena
Jeans: Replay
2010-03-24
 20:33:42

Frölunda - bättre, Kent - bäst

Oj, det är inte dåligt va länge sedan det var jag uppdaterade här. Det är oförlåtligt men har sina förklaringar! Jag har verkligen inte suttit vid datorn EN minut. Var slutade jag? Bilder från fredagen tror jag att det sista inlägget var. Okej, fortsättningen därifrån är nog lördagen, vilken som anat blev awesome. Stressade som ett litet djur för att vara färdig i tid inför släktmiddagen, men ändå var vi en halvtimme sena? Familjen Christian Blomén i ett nötskal! Det är så det är. Allt gick som planerat, vid halv 9 drog jag därifrån tillsammans med Eddie och Didrik, för att ta oss till Jimmys fest. Lite knixigt men till slut kom vi dit. Hel skön kväll! Slutade hemma hos Didde och somnade vid sisådär halv 6 kanske? Mumsigt. Dagen efter åkte vi in till Stenungsund och jag åkte med mina päron hem. Satte mig och pluggade, käkade lite och sen snabb duschning för att hinna in till stan innan 8. Vad som väntade där var helt underbart och obeskrivligt. Allt jag kan säga är att Kent är och alltid kommer förbli mina kungar och att jag ska gifta mig med Jocke Berg. Ja, vi var alltså på Kents sista av fyra slutsålda konserter i Lisebergshallen. Det var antagligen det bästa jag sett och jag lär ångra mig riktigt länge att jag inte hade ståplats! Det måste det bli nästa gång, och i sällskap av kompisar. Nu var det jag, Märta, min mamma och Märtas mamma så det kanske var lite bra att vi hade sittplats, men upplevelsen hade varit ännu mer fulländad om vi hade stått mitt i folkhavet och svettats.
Så, det var helgen. En lyckad sådan! Vidare till måndagen där jag genomled skolan med tungt huvud. En lyckad helg innebär tyvärr också oerhört lite sömn... Men visst gick det också! Efter skolan åkte jag och John till Donken, där vi även mötte pappa. Käkade lite, sen kom Pia och hämtade John och jag och pappa åkte vidare till stationen. Mötte upp Joel och åkte in till stan för att möta mamma. Vidare till Scandinavium och Frölunda - LHC. Riktigt värt och riktigt grym match! Det var verkligen längesedan vi kollade hockey nu. Efter förlängning kirrade VF till slut segern. Redigt gött o de var grymma! Bättre än på länge!
Att jag inte uppdaterade här igår finns det nog ingen bra anledning för. Kanske att min mamma turned 47 och "äldre kvinna"? Äldre kvinna i någons ögon kanske, men absolut samma gamla 30 åring i våra! Det blev härlig familjemiddag med thaimat och tårta, awesome.
Nej nu håller min hals på att balla totalt, det är sinnes vad jag har ont i den! Nu lägger jag mig i sängen och kollar på film, senare Grey's!
Oj va långt detta inlägget blev, men det får ni leva med!
En annan grej som jag måste lägga till:
Att ha en psb lärare på idrotten är mer än okej! Visst är det lite jobbigt att springa runt och dregla men det är värt det! Så Tommy, stanna hemma resten av terminen, tack!?
CIAO!


Fotograf: Linnéa Moberg
Redigering: Robin Palmgren


2010-03-20
 16:17:46

Lyckad fredag!

Herregud vilken kväll gårdagen turn out to be. Helt sinnes vad lite alkohol kan göra med en klass! Eller ah, kanske inte så lite? Hahaha. Bilder kan man se på Bonda och Lilli's bloggar, men jag lägger nog också ut några.
En oförglömlig kväll var vad det var och filmen jag spelade in runt 12 tiden är inte dåligt episk. Den kommer väl upp på facebook snart igen. Jag och Mowgli (Bondis) ska bara redigera den lite. Helt sjuka uttalanden innehåller den i alla fall och vissa kanske gick in på LITE för privata områden... Äsch, ni måste helt enkelt se den själva!
Ne nu måste jag hoppa in i duschen och sen göra iordning mig inför ikväll. Först släktkalas för lille Didrik och sedan till Jimmy för att fira honom, lär ju bli awesome.
CIAO!

Bilder från klassfesten:

En del av gänget!


Sötnosar!



Sarorna!



Lilli Pilli!



Snygga b-rudar?



Balou & Mowgli ofc
2010-03-19
 16:57:37

Finally helg!

Till slut har denna veckan faktiskt också gått till ända. Skol-veckan i alla fall, så bara helg kvar, skapligt okej! Helgen blir förhoppningsvis och troligen awesome.
Just nu sitter jag och har precis gjort en spellista på Spotify med dem låtarna som Kent ska spela på konserten på söndag. Så att den kommer att spelas konstant fram tills dess kan jag ju lova!
Helgen ser som sagt lovande ut, ikväll blir det klassfest hos Classe och imorgon blir det först släktkalas i Ödsmål och sen vidare därifrån.
Enda frågan är nu (som vanligt) vad jag ska ha på mig? Jag skrev i och för sig i ett tidigare inlägg att jag visste vad jag ska ha på mig, men nu har jag ändrat mig såklart. Grejen är den att jag köpte ett tunika-linne idag på torget. Det tänkte jag använda ihop med min jeansjacka och leggings en utav kvällarna, men nu kan jag inte bestämma mig för vilken.. Snap! Den andra kvällen blir det troligen också leggings och jeansjacka, men ett annat linne i alla fall. Det blir nog bra vilket jag än väljer..
Ne nu måste jag gå upp och äta, eftersom min mamma vill att jag går ut med Smulis.
Kommer nog en bild på dagens outfit också ska ni se!
CIAO!


Halsduk: Zara
T-shirt: Levis
Jeans: The Famous Two Bat Brand + Cheap Monday
2010-03-18
 21:33:55

Mörkhårig igen?

Btw! Jag tänkte just på idag igen hur jag ska göra med mitt hår-fan. Kanske ljusa slingor? Eller tillbaka till det mörka jag hade förra året? Mörka är dock redigt jobbigt på sommaren nu, när det bleks osv. Men det kanske är värt?
Här kommer en bild på när jag har de mörka håret. Något slags råd kanske?
PUSS!


2008?
2010-03-18
 21:26:23

Allt löser sig!

Åh herregud, det är äckligt hur trött jag är! Ska bli hur skönt som helst att lägga sig i sängen om sisådär 13 sek.
Dagen har nog varit oerhört jobbig helt enkelt. Men jag tog mig igenom skolan, och därmed franska lektionen, med viss möda. Förhöret gick förövrigt helt okej! Inlämningen är dock episk, vilket ingen kan förneka. Det som kanske hjälpte mig lite till bättre mods var att jag var tvungen att gå 25 min tidigare från franskan för att hinna till Sundahallen och praktiken, awesooooome. Men damn vad nervös jag var innan jag skulle in i simhallen. Jag var nära döden, men klarade det ändå. Och tur var väl det för så illa var det inte! Så fort vi kom in där barnen kom jag på varför jag envisades med att gå den där kursen (förutom mina föräldrars tjat alltså). Jag insåg att det är just detta jag tycker är så kul. Att se dem så glinen försöka ta ett simtag och det blir värdelöst och de kommer ingen vart hur många sådana där värdelösa simtag de tar, de kommer ändå inte fram. Hur tillfredställande som helst. Det finns inte mycket bättre. Kanske att när man sedan sätter en hand runt deras mage och gör att de flyter och faktiskt kan ta sig fram är någon utav de sakerna som är bättre än att se dem förjäves försöka ta sig fram. Att man inte skulle falla pladask för de små när de kollar en in i ögonen och ser lite osäkra ut, men så fort jag ler mot dem får man världens "från-öra-till-öra-leende" tillbaka.
Ja, precis när jag börjar tro att jag kanske någon gång skulle kunna överge min övertygelse om att aldrig skaffa barn osv, ser jag en pappa som står och tar hand om sitt barn som störttjuter för att han/hon fick vatten i ansiktet. Då kommer verkligheten tillbaka - aldrig barn. Visst är det förtidigt att säga for sure så vi får väl se.
Men i alla fall, dessa 2,5 h i simhallen med massa barn tog kolen på mig. Att jag sedan stannade i bassängen under en halv timme och simmade 1000 m kan jag inte fatta att jag orkade. Men det gjorde jag. När jag väl kom ut i omklädningsrummet verkade det som att jag skulle få sätta mig och vänta på nästa buss som skulle gå 1,5 h senare, men även de löste sig. Jag hade till och med sån tur att Marie (grannen) körde förbi mig precis när jag hade börjat gå upp för helvetes-backen så jag fick skjuts hem.
Dagen slutade alldeles utmärkt med en stund i sängen framför "What Happends in Vegas", vilken jag inte alls hade några förhoppningar på men visade sig vara riktigt i min smak. Att Ashton Kutcher utan tröja inte går att sluta dregla till gör det hela inte sämre precis.
Jes, nu har jag skrivit av mig i alla fall! Nästa station är toaletten för att tvätta ansiktet och borsta gaddarna m.m.
Imorgon blir totally awesome med klassfest. Jag har till och med bestämt vad jag ska ha på mig? Hoppas bara jag får lurat med mig Clara med.
CIAO!

Miami 2009-2010



2010-03-17
 22:38:09

Världens Sötaste

Sitter precis med franska glosorna och har just sett sista minuten av Grey's. Det är ett mirakel hur bra det programmet är och alltid har varit! Gamla som nya avsnitt kan man se i stort sätt hur många gånger som helst. Och alltid är det en liten snyftning där på slutet, alltid.
Nu när jag satt här med datorn på bordet och tränade som bäst på mina jäkla ord tills imorgon kom min lille kisse upp på bordet. Det är något otroligt vad den katten är söt, min lille Börje. Han gjorde min dag, bara sådär. Bara genom att stå och titta på mig och sedan puffa sitt huvud så gulligt upp emot mitt. Det fick mig även att inse hur mycket jag saknar lille Pippi, som vi avlivade innan jul. Hon gjorde alltid så. Kom upp i min höjd på något sätt, antingen genom att klättra på mig eller bord eller soffa eller vad som nu är i närheten, och sedan puffa mig lite lätt på huvudet. För att sedan stirra mig in i ögonen en liten stund och sedan springa därifrån. Dessa underbara djur.
Nej, nu måste jag träna en sista gång på franskan innan jag hoppar i säng.
Natti natti!
Börje, världens i särklass sötaste kissemiss.
2010-03-17
 15:43:27

Pic's från skolan

Just de ja! Jag hade totalt glömt bort att jag fotade mina snygga vänner idag på geografin, självklart ska de upp här. Lite payback för bilden Bondis la upp, haha!

.
Emma, stolt över tato:n jag så snällt gav henne mitt på bröstet!


Lilliiiii :D


Och Bonda a.k.a. Mowgli!
2010-03-17
 15:05:01

Jobbigt

Jes, man kan ju inte svika såhär andra dagen så det får väl bli ett eller annat inlägg här idag! Får änna kolla in de andras bloggar sedan med. Halva klassen har ju nu? Både Rebecca, Bonda, Lilli och Sara, haha.
Hur dagen ser ut har jag ingen aning om, skönt att vara hemma såhär tidigt i alla fall. Senare blir det en sväng med hunden och innan dess hade jag tänkt att jag skulle ha skrivit färdigt franska-uppsatsen men det lär ju inte hända. Jag kommer säkert bli sittande med den framför Grey's ikväll, vilket suger! Att jag aldrig ska få någonting gjort. Och nu kom jag på att vi har glosor också, damn! Jaja, jag ska väl klara mig!
Sen måste jag sätta mig en stund på cykeln med, det är inte lite godis och skit jag har satt i mig det sista, lär ju rulla fram inom snar framtid om jag inte lägger av. Men det ska jag ju göra nu så förhoppningsvis behöver jag inte oroa mig! Att få köpt det där gymkortet hoppas jag blir av imorgon, eller kanske fredag. På Sundahallen? Vad tänker jag med egentligen? Jag kommer säkert skämmas ihjäl, men det är träning det gäller, det får gå! Det är ju nära och bra och Märta & Linn är ju också där? Min kusin har lovat att hjälpa mig så det går nog.. Haha!
Imorgon ska jag börja min praktik på Sundahallen med, i simskolan.. Hur i helvete ska jag orka det? Snap, jag ångrar redan att jag gick den där simlärarutbildningen på sportlovet och vill verkligen inte göra den där praktiken. 40 TIMMAR LIKSOM?! Det är hur mycket som helst. Typ 40 simlektioner? Jag kommer dö.
CIAO!
2010-03-16
 21:08:28

Bloggar igen?..

... och kan fortfarande inte förstå att Lilli och Bonda kunde talk me in to att börja igen. Jaja, vi får väl se om jag orkar i mer än en vecka? Kanske om Bonda, Lilli och Emma håller sina löften om att läsa den!
Har i alla fall precis suttit i cirka 2 timmar för att få något vettigt av den här designen, men jag vet inte riktigt hur nöjd jag egentligen är med resultatet. Får la duga för tillfället!
Men måste släppa datorn nu och ser fram emot en awesome night fyllt av Desperate Housewives, Cougar Town, Christine och glass.
Ciao!
En bild från photoshooten med Linnéa förra veckan :)