2010-04-28
 21:03:04

Nuts!

Har lyckats att inte blogga på super länge nu igen! Snap va dålig jag är. Men jag har faktiskt inte hunnit nu! Jag hinner egentligen nu heller men wtf, orkar inte göra franskan at all. Dessutom står maten bara och väntar på mig, lär bli den! Tittar på en film från i fredags när vi var hos Nordlings, satan va klockren! Helt sinnes...
Ne nu ska jag äta,
Pussisar!


The cool one, okey?
2010-04-22
 22:31:08

Hey, Soul Sister!

DAMN vad jag bara äääälskar låten. Hey, Soul Sister med Train, det finns ingenting bättre just nu. Lyssnade på den i bilen på väg till hundkursen förut och till och med pappa tyckte den var helt okej? Inte illa. Snap, nu står jag upp och gör min fina Hey, Soul Sister - dans, det ända som saknas är att Mäfilden står bredvid och gör sin och en Josefine ståendes o skrattar i bakgrunden, haha! Ungefär så såg vår lördag ut btw!
Nu har jag äntligen tagit mig igenom ännu en torsdag i alla fall, med allt va det innebär. Agilityn gick bra och praktiken var väl givande (...). Hade tänkt ta en snabb dusch innan jag hoppar i säng bara och så måste jag skicka iväg ett mail också ja... Ringde till Kaffe Huset i Sundsby idag (som Malin tipsade mig om) för att se om de har tillsatt alla sommarjobbsplatserna och hon bad mig maila istället, så får väl skicka iväg mitt cv. Hoppas fan det finns plats för mig, så himla kul hade det varit! Något att ha på helgerna med. Hon som svarade var förresten en gammal lärare till mig och hon sa att hon kom ihåg mig (hur i helvete hon nu kan göra det eftersom jag hade henne i förskolan?). Hoppas detta är till mig fördel i alla fall!
Helgen lär bli bra i alla fall, imorgon Linnéa & Sandra och på lördag antingen Petra eller Josefine. Näice!
Nu somnar jag snart så det är väl bäst jag skyndar mig in i duschen innan dess!
Puuss!

En störtskön bild från avslutningsmiddagen på mig och Samuel,
bara för att jag saknar honom och alla andra sköna i min förra klass stört mycket.

2010-04-21
 18:29:47

Redig tjej!

Nämen? Ännu ett nytt inlägg? Jorå, jag ligger allt i! ;)
Sitter på stolen och bara känner mig allmänt duktig. Klockan är bara halv sju (snart) och jag har redan hunnit med att springa, städa, byta lakan i sängen, promenera hunden och lagt in franska orden på datorn så att jag kan plugga på dem senare. Awesome! Ska strax kila upp och duscha så är jag i princip färdig för kvällen? Lite käk kanske är bra också i och för sig, så det får jag väl fixa!
Riktigt skönt att kunna slappa lite denna veckan, inte alls mycket läxor. Vi hade ju engelska prov igår, men de hann jag knappt plugga till och klarade det galant ändå, tror jag. Känns riktigt skönt eftersom förra veckan verkligen var rövjobbig. Jag skulle ha franska prov på torsdagen och därför var jag tvungen att plugga varje dag till det, illa!
Men imorgon är det äntligen torsdag och då är det ju bara en dag kvar till fredag? Dock är torsdagar helt fullspäckade så lär ju inte ha så mycket tid att slappa imorgon. Det är det både praktiken på Sundahallen och agilitykursen med Smulis, vilket är riktigt kul båda två, men hundkursen dra alltid över länge och förra torsdagen var vi inte hemma förrens halv tio.. Och att laga mat då och sedan äta gör att man inte kommer i säng sådär jättetidigt direkt, men det är värt det!
Smulis är inte en jättebegåvning i agility men hon tycker det är så jäkla kul! Det är jätteroligt att se henne, hon blir helt vild. Haha... Dock har hon en liten svaghet, vilket är slalomen. Därför har pappa så snällt fixat ett slalom till mig och Smulan i trädgården, men när jag skulle testa förut så verkade hon väldigt okoncentrerad och bara skällde och sprang runt. Det är kanske lite svårt att greppa att det är dags för agility bara sådär på baksidan av huset, men vi får väl testa några fler gånger! Träna behöver hon göra i alla fall.
Nuts, nu fastnade jag här igen.. Det är dags att gå upp och duscha! Jolle kom hem nu i alla fall så lär inte behöva göra mat själv sen, great.
CIAO!


Moi et Smulis :)
(franska för: jag och Smulis)

2010-04-20
 10:21:45

Försovning!

Bättre update skulle det bli ja! Därför sitter jag kanske här nu eller så är det för att jag inte kan hitta på något annat att ha för mig. Eller jo, massor! Men ingenting jag orkar göra. Grejen är den att jag (så smidig som jag är) har försovit mig idag igen. Japp, det är inte klokt, men vad ska man göra? Dessutom missade jag första bussen nu så får vänta en timme på nästa! Rätt härligt ändå, missar franskan och antagligen engelska provet. Provet hade jag nog kanske behövt göra, så det kanske jag hinner.
Idag ska vi visa upp dansen vi har gjort på idrotten, det kan ju bli spännande! Vi har liksom bara gjort färdigt en vers.. Vi får säkert till resten!
Senare kommer nog Josefine hit, eller om jag åker till henne, mys!
Nu måste jag packa ihop gymnastik-kläderna och käka lite frulle, skriver kanske sen (ni kan ju alltid hoppas..)! Haha..
CIAO!
2010-04-19
 23:21:42

Sooooorry

Rövdålig update, jag vet! Förlåt dudes, det ska bli ändring då detta. Men det har varit så himlans mycket plugg det senaste och jag skyller allt på det!
Nu väntar i och för sig engelska-prov's-plugget så får börja denna "bättre-update-trend" först imorgon.
Night!
2010-04-09
 11:56:08

Back again!

Hemma ifrån Åre äntligen! Det var redigt gött att vara borta ett tag, men alltid lika skönt att komma tillbaka hem. Snart kommer min mest efterlängtade i hela världen, alltså bästa John och ja, mer behöver jag inte skriva. Tjusigt väder är det också, detta kan bara sluta bra! Det dåliga i det hela ligger i att vi har ca 12 grader inne i huset och mina tår håller på att ramla av? Men detta ska jag väl kunna ordna med ett par tofflor, som Clara så gulligt rådde mig till.
Ikväll vill jag ut, verkligen illa va jag bara vill bort från huset. Hur jag ska lösa detta har jag ingen aning om än, men vi får väl se!
Hittade världens snyggaste bild på oss, så här kommer den!
CIAO!


2010-04-03
 14:19:35

Take off to Åre!

NU KOM INLÄGGET TILLBAKA! Shit vilken tur, annars hade jag nog slängt datorn i golvet. Förstår ni inte -läs inlägget innan! Här kommer det i alla fall:
Idag är en sådan där dag man bara kan hoppa över egentligen. Värdelös dag helt enkelt som bara innehåller packning, mat och tågfärd. ONÖDIGT, vi hade bara kunnat hoppa tills imorgon istället, när vi redan är i Åre. Men sådana här dagar ska man tydligen också ha.
Jaja, jag är nästan färdig med packningen nu i alla fall och har ätit frukost. Ätit frukost UTE faktiskt, för första gången i år! Riktigt härligt och vädret är heeeeeelt okej. Inte så att jag hade på mig massa kläder för att inte frysa heller, jag satt i en t-shirt och trosor. Awesome. Åh det är helt sjukt vad jag vill ha sommar, NU.
Gårkvällen var la skön, jag, Clara, Linnéa och Robin åkte till Kicki vid halv 9 tiden kanske. Sedan kom Adde, Rickard & Kalle och vid 11 kanske kom även Bonda, Lilli och Emira, as nice. Vi drog väl hem vid 1 och Robins syster var gullig nog att köra hem mig, löjligt härligt att sova hemma! Dock fick jag höra nu på morgonen att Claras mamma (kära Anette) hade gjort ett påskägg till mig för att hon trodde att jag skulle sova hos dem. Snap! Jag skulle stannat i alla fall, haha! Det är ju så, är man BFF så är man!
Så Åre idag alltså. Vi åker hemifrån vid 5 och tåget går vid 7 tiden tror jag? Redigt gött att åka tåg och kunna sova hela vägen typ, dessutom har mamma lovat att vi ska köpa Subway-mackor som vi kan käka på tåget med, über bra. Det är ju ungefär det godaste som finns?
Vi börjar nog allmänt bli ganska färdiga nu. Pappa har åkt med Smulis till hans syster och mamma och Jolle är på torget för att köpa ett underställ till honom tror jag. Men för att jag någon gång ska bli färdig med mitt packande lär jag behöva fortsätta nu, så ha det så härligt här hemma! Jag hoppas på wonderful väder i Åre så att man kan sitta i backen och njuta lite i alla fall. Back in town på fredag morgon, bye!
& Glad Påsk wtf!
The syskon à la Blomén.
Mallorca sommaren 2009, äckligt va bruna vi var
och äckligt vad jag längtar till sommaren och Greece!
2010-04-03
 14:09:01

Min skrutt

FITTA. Jag hade skrivit världens inlägg och så uppdaterade jag sidan för att bilden jag hade laddat upp kom inte fram, och då försvann hela jävla texten. Fan va sur jag blir, nu orkar jag inte skriva något bara för det. Helvete vad jag saknar min Chessie med, det var bilder på den skrutten jag lade upp. Ne nu blir jag helt depp bara för det. Får försöka komma ihåg att skriva ett inlägg senare. HEJDÅ.
Kilbarry Chestnut & Erica Blomén
Sommaren 2008

Nehe, nu ville den inte ladda upp den andra bilden i alla fall.
Jävla skit.

2010-04-01
 23:38:03

En dag med allt

Mjaaaa, då var skärtorsdagen avslutad. Nästan i alla fall, ett avsnitt av Andra Avenyn och en B&J's glass (Fish Food) in my bed väntar! Redigt bra finish på en omtumlande dag måste jag säga.
Begravningen var hur fin som helst och man blev riktigt rörd när Lennarts dotter påpekade att han tyckte mycket om sina elever och att det hade betytt mycket för honom om han visste att vi, elever från hans sista klass, var där för att hedra honom. Då brast det för mig igen kan jag lova. Det var inte få tårar vi fällde där..
Praktiken på Sundahallen var väl som vanligt. De där ungarna är för sköna! När de håller på att simma som bäst kan de helt plötsligt sluta upp med alla rörelser och bara sätta igång att berätta om något som hänt dem tidigare på dagen. Allt ifrån att de har fått ett stick i fingret (tagit blodprov) till att deras farmor är med i simhallen idag.. Dessa goingar alltså! Dagen miss var dock att jag var alltför nära vattenytan när jag stod vid slutet av rutschkanan och skulle ta emot de små glinen. En och annan lyckades välla en hel våg vatten över mitt huvud när de nådde vattnet och till slut hamnade jag under vattnet totalt och fick en enorm massa vatten rakt upp i näsan. Det var inte dåligt alltså! Det kändes som om det stack ända upp i hjärnan? Ja, det lär det kanske inte ha gjort, men ändå! Och Tessa stod vid kanten och flinade, hehe.
Kvällen har spenderats med Sandra med snack, käk och film. The Box var inte riktigt som jag hade tänkt mig, himla förrvirrande måste jag säga, men helt okej.
Nu måste jag ge mig, så att jag hinner öppna B&J's burken innan jag somnar! Imorgon drar jag till torget en sväng i alla fall, måste ha en mössa & ett par skidbyxor till Åre osv.
NIGHT!



Såg min hund nu precis när jag skulle stänga ner
så det fick bli en bild på den söta fisen som nu fäller som ett as.
2010-04-01
 09:41:14

Useless fotolektion

Rubriken säger allt, det är verkligen värdelöst. Eller kanske inte om man räknar Facebook eller bloggning som bra skolarbete? Haha, just det, kanske inte jättebra. Sitter i en datorsal på B-plan med ett par sköna killar. Alla sitter runt Oskar's iPod och lyssnar på grymt dålig musik. Felix sitter och sjunger med i Manboy bäst han kan. Gay? Inget tvivel längre!
Gött med torsdag nu i alla fall. Den här lektionen är slut om 10 min och sedan har vi bara samhäll innan det blir LOV för min del. Skulle haft franska prov som sista lektion, men jag har verkligen inte pluggat ett skit så struntar i den och går på vår kära Lennart's begravning istället. Sorgligt att han har gått bort. Har jobbat hela sitt liv och fick bara ha ett år som pensionär. Bra eller dåligt? Jag tror nog det kan både vara bra och dåligt. Det dåliga är väl att han definitivt inte fick leva hela hans liv, han hade ju kunnat leva länge till! Men det bra i det hela hade jag nog sett genom att tänka på att om man dör efter bara ett års pension hinner man inte gå runt som pensionär och hinna tänka på döden så mycket att man nästan vill dö direkt... Det är vad jag tänker! Men jag tror att många hade valt att få leva sitt liv fullt ut och inte dö efter ett år som pensionär.
Ne, nu får jag släppa datorn och gå ner och se om Clara har kommit till skolan.
Ciao!