2009-09-11
 13:36:34

Helghelghelg

Äntligen fredag.
Äntligen snart helg.
Usch va skönt det ska bli att åka härifrån idag och bara åka hem och lägga mig framför tv:n eller något annat lökigt. För annat orkar jag nog inte. Dessutom har jag tappat bort mitt bankkort, så att åka in till stan med Josefine, Oskar & Johanna blir nog inte av för min del, tyvärr. Och tillsammans med mitt bankkort ligger också mitt skol-busskort. Inte okej. För det innebär att jag får vänta på att mamma åker hem senare, innan jag kan ta mig hem. Härligt..

Sitter för tillfället i bibiloteket och ska skriva färdigt min & Johans PowerPoint-presentation inför naturkunskapen som börjar 55 min (14.20). Den lektionen ska bli otroligt härlig...: först löv-prov (vilket jag inte har tränat ett dugg på) och sedan ska vi hålla vår redovisning av "Mediaövervakningen av energi- och miljörelaterade artiklar"..
Men efter det (15.45) ska jag i alla fall få slippa den här byggnaden för två dagar.
Att sluta 15.45 på fredagar är inte okej någonstans, och att avsluta dagen med en och en halv timmes naturkunskaps-lektion gör det inte ett dugg bättre.

Men men, det är bara att försöka hålla sig samman.
Hur helgen blir ser ut att vara klart i alla fall. Ikväll kanske Samuel och Anton tittar förbi en stund, annars får jag somna framför tv:n med bror, och imorgon blir det firande av Becca som fyllde igår! Grattis ännu en gång, min ängel!

Förresten, ett citat av Pedram som jag bara måste skriva med:
(Någon annan säger någonting som slutar med): ... och det kommer leda till att Golfströmmen värms upp/kyls ner.
(Pedram): Men då köper vi en ny Golfström?!


Håll utkik efter bilder från min och Linnéas photoshoot!
Ciao

2009-09-07
 22:17:53

Roland (Roran)



Söt-Roland på upptäcksfärd. Lite tjockare än han är på bilden har han allt blivit!
http://www.nadites.se/
2009-09-07
 22:06:06

Prinsarna

Skola och sedan hem till bästaste John. Lika slappt och grymt som vanligt. Super kycklingsallad rörde han också ihop. Efter det, glass och tv, vad slår det?
När det började lida mot hem-dags, skjutsade John mig till faster, där pappa var och fixade med deras dator. Medans han blev klar där kelade jag med valparna -såklart.
Det är inte långt kvar tills de åker nu.. På fredag åker två, lördag två och nästa måndag ännu en. Som det ser ut nu blir det två kvar, men Eragon ska de också försöka få sålt. Och våran Roland (Roran) ska till Danmark.. Jag som in i det sista hoppats på att han skulle bli kvar. Det var som om det var menat att han skulle till oss när Cissi sa att han inte blivit såld. Men nu har alltså även han fått en matte och en husse. Våran lille prins.
På tal om prinsar är ju John's Prins inte heller att leka med. Även kallad Prinskorven.
Han är så ruskigt söt va?
Imorgon blir det skola och efter det kanske en tripp till IKEA med bror & far.

Wolliebollie!


Sexiboy
2009-09-06
 22:48:12

Back home

Hemma igen, efter 4 timmars bussresa. Inte okej det där med buss alltså, men helt klart värt det, för en helg med tjejerna. Massor utav skit har vi stoppat i oss och veckan får bli full av träning. Imorgon skola mellan 09.55 till 13.10, och efter det ska jag och Johan fixa med naturkunskaps-redovisningen.

Just precis nu sitter hela familjen och kollar på film, en riktig kärlekshistoria för en gångs skull. Usch va jag hatar det, riktiga kärlekshistorier som bara finns på film.

Jag vill också.
2009-09-05
 22:26:22

Boda

Jag sitter i hos mina kära kusiner på Boda, i Linköping.
Även andra kusiner finns i huset, samt Dennis.
- Det här är det bästa jag vet.
2009-09-05
 22:24:16

New start

Okej, jag ska försöka igen.
Försöka med det här med blogg.
Det är inte ett dugg säkert att det kommer att fungera bättre den här gången, men jag ska ge det en chans till. Ge mig lite feedback så kanske det här kommer att gå. En ny dator är ju införskaffad, så de rätta förutsättningarna finns!