2009-05-14
 12:13:51

Fuck detta

Att vara sjuk har sina fördelar. Men folk verkar ha glömt alla dessa nackdelar? Man går runt och säger; Åh va skönt du har det som är sjuk och bara kan ligga hemma, slipper skolan och allt som har med det att göra!
-Fuck that! Det är så INTE roligt att bara vara här hemma. Visst, det är rätt skönt, men ändå? Jag känner mig helt useless och sitter och kollar på MTV hela dagarna? Lite Gilmore Girls vid fyra, men sen tillbaka till MTV. MTV är by the way the shit. Fan va grymt det är. My loooving it.

Igår moffade jag bara hela dagen. Jag kom på mig själv med att när jag hade Smulan i knät efter det att jag ätit, satt jag och kunde inte sluta borra in min lilla näsa i henne teddy-bear-päls på huvudet. Gud va den hunden är söt alltså. Jag kan inte sluta säga hur mycket jag älskar henne och försöka förklara för henne hur söt hon är, i alla lägen.
Att jag sen har en liten misse (Pippi) här som hoppar över datorn jag har i knät varannan minut är inte mindre gulligt. Nu kommer hon smygandes igen för att se om hon ska våga komma lite närmare den här gången. Hon gick på tangentbordet! Gud va söt hon är! Nu står hon på min högra sida och bara kollar på mig. I'm melting. Moffen.
Det var ett snabbt hopp mellan gårdagen och idag, men jag gjorde nog inte mer än så igår. Jag var hemma ifrån skolan (precis som idag) så vid 20 tiden igår gick jag ner till Almö Livs för att köpa något att tjocka mig på. Det blev inte bara lite, som jag hade tänkt mig, utan jag kom hem med en stor Coca Cola-flaska, ett paket HäagenDazs glass och MM's. Haha, men gott var det i alla fall. :)
Nu kom lille Börje med, åh, alla mina små moffar är sötare än sötast. Me so lucky.
Dessutom börjar min uppsats ta form? Känns bra, det ska vara inne imorgon...

Imorgon får det nog bli att gå till skolan. Morfar kommer sen med, det ska blir rikitgt kul att träffa honom, det var längesedan nu. Morfar är det bästa som finns.

På lördag hoppas vi på partaj och att jag ska få med tjejorna?
Sen fick jag veta att vi åker till Köpenhamn på onsdag kväll. Fasen va nice.
Pussen!
2009-05-12
 14:26:36

Fäny-mys!

Igår vart det en heldag med Fanny. Helt underbart, trots att vi var grymt trötta båda två. Vi var grymt lata och bara sötsugna. Haha. Vi åt choklad, gjorde kladdkaka (som i och för sig var GI) och till det hade vi någon slags vaniljvisp. Riktigt mumsigt, men jag var så mätt så att jag hade kunnat spy upp allting direkt. Men det gjorde jag ju såklart inte, och för att jag säkert skulle bli mätt hade pappa gjort tacos när jag kom hem... Så det vart att trycka i sig en sådan med. Shit mannen..
Aja, det gick ju det med. Nu kommer jag på att jag åt glass när jag kommit hem ifrån skolan igår med.. Jaja, är man sugen så är man? Lite glass hade inte suttit fel nu heller, känner jag... Minus grejen dessa dagarna är att jag har blivit sjuk. Riktigt förjävlig hals-värk har jag och det helsa har börjat komma med. Plus att huvudet har ballat sen jag kom hem idag, fan.
Nationella provet i Fysik idag var ju en upplevelse. Det gick som planerat, eller ah, förutspått; käpprätt åt helvete. Jag kunde nästan ingenting och på den sista där vi skulle planera inför labrationsdelen som vi ska göra på torsdag eller nästa vecka eller något, gick ingevidare asså. Men det ska ju inte vara betygs-grundande så.
Vi slapp må bra:n idag i alla fall, så jag har varit hemma i en timme typ, bloggar lite, kollar lite MTV och ska just gå och hämta lite glass tror jag, så att jag orkar börja på SO uppsatsen som ska vara inne på fredag. Wish me luck, kan jag bara säga. Fast jag tycker det är rätt intressant, det finns sjuka människor. (Jag skriver o Original Gangsters). Sen kommer kanske Josefine. Hoppas på det!
Have a nice day!
-Fast jag ändrade mig nu. Jag går och fixar lite pannkakor, fuck le icecream :)
2009-05-09
 13:08:24

Äntligen helg

.. och äntligen är min lilla flyttning nästan över! Rummet på ovanvåningen är urplockat men istället är det nu sjukt mycket grejer som ligger överallt här nere , så hyllor måste upp snarast.
Eftersom datorn står kvar där uppe fortfarande ljud är vad som gäller framöver.

Helgen har börjat bra i alla fall. Igår vart det festande i Jörlanda med riktigt härligt folk :) och ikväll? Josefine kommer hit at least, så får vi se sen om vi drar ut eller så sen. :)
Hoppas ni har en skön helg!
2009-05-09
 12:49:55

Mäfild-mys!

Sleepovah i stan i onsdags natt! Hemma hos Matilda (Mäfild). Grymt mys som alltid med god mat, glass, film och massor av tjejsnack såklart. Helt great. Vi har även kommit fram till att tv-reklam sätter sig. Som små iglar på ens hjärna. Man kan bara inte sluta. Några exempel;

Det är inga konstigheter!
Man blir bänänas (stavning?)!
If you not in, you can't win!

Helt otroligt kul kan man ha tack vare tv-reklam i alla fall.
(inlägget kommer lite sent då min dator dampade i torsdags...)

2009-05-03
 20:10:10

Valborg's ledighet

Oj, nu var det längesen här igen ja. Men jag får skylla på att det varit en hyfsat händelserik ledighet.
Valborg firades på Almön tillsammans med resten av Tjörns ungdomar? Nej, men många goa människor var det i alla fall. Rätt grymt ändå, jag träffade många sköna, som förgyllde kvällen! Dagen efter (fredag) vaknade jag upp här med Claes i en säng bredvid. Vi hade inget speciellt för oss, jag schtekte på i solen bäst jag kunde, medans Claes och Jolle spelade fotboll. Lite senare körde mamma hem Claes och jag cyklade en sväng bort till Märta. Lite skönt snack om gårdagen osv. Oskar kom också just innan jag skulle dra, för söta är ni! Aja, fredagen fortsatte, jag orkade inte ta mig ut till Marstrand tyvärr, så jag och Joel åkte in och hyrde filmer, köpte godis och laddade inför en filmkväll ensamma hemma för en gångs skull. Twilight var så bra som alla sagt och jag somnade tidigt. Efter tolv timmars sömn drog jag mig upp på lördagsmorgonen och efter en stund bar det av till stallet. Träffade alla sköna och red Musicen. Efter jag kommit hem och duschat kom Josefine och Johanna. Vi hade oss ett gott snack osv, Johanna åkte, Josefine och jag kollade Twilight, Johanna kom tillbaka med chips. Vi bestämde oss för att dra ut och fixade till oss lite, sen bar det av till Kållekärr och Kicki. Där var ett skönt tjejgäng och fler kom senare. Vi drog en kortkort sväng till Kuballe och Douglas. Där hann jag precis hälsa på Malin och Malin, men inte mer än så innan det vart ännu en kall moppefärd -tillbaka till Kållekärr. Lite chill hos Pontus och sen vart det raka vägen hem och sova för min del. En great dag helt enkelt. Josefine och Johanna tappade jag tyvärr redan efter Kicki's house, men det var mys att ha er här tjejer! :)
Söndag, idag, har jag inte fått mycket gjort. Som vanligt alltså. Jag och mamma åkte i och för sig en snabbis till Torp och jag fick tag på lite kuddar, en matta och ett drapperi till rummet i alla fall. Jag har försökt få iordning så mycket som möjligt här i rummen, men det är hard att koncentrera sig. Fanny har just varit här en stund också, för ett behövligt snack och glassätande -såklart.
Imorgon blir det förhoppningsvis John och tisdag blir det Josefine!
Ciao