2009-03-31
 21:16:19

Not okey

Jag måste berätta vad jag, Becca och Märta såg i skolan igår.
Vi såg en tjej som hade något sjukt på sig. Jag trodde nästan inte mina ögon, så fult det var. Visst att det är många som har lite konstig stil eller så, och jag kan inte säga att jag klär mig bäst. Men det här. En tjej gick runt med leggings UNDER ett par sportshorts, asså som du har på idrotten. Typ basket shorts. Shit. Inte så smakfullt enligt mig. Egenligen ska man ju inte bry sig, men jag kan inte låta bli. Både jag, Märta & Becca satt helt tysta & förbluffade när den här tjejen gick förbi. Helt sinnes.

Men i alla fall, jag ska försöka glömma.. Haha!
Både idag och igår har jag tränat som ett litet as, så duktig som jag är! Igår vart det en timme på F&S, sedan lång promenad med hunden. Idag blev det promenad på Må Bra:n, promis med hunden och sedan red jag Music. Förrut träffade jag Laura med, i stallet. Det var sjukt länge sedan. Men vi får hoppas på fredag nu i alla fall! Snart är det ju lov med, grymt skönt! Vi drar till Idre på lördag för att vara där en vecka, men jag hoppas på att jag kan ta en buss hem lite tidigare, så jag får några dagar här hemma med, med friends! Skönt ska det bli i alla fall, och det är väldigt efterlängtat!

2009-03-30
 19:22:12

Kent

Kent är bandet med stort B.  De är grymma, nu som då. Gamla som nya låtar. Helt underbara att lyssna på glada som ledsna tider. Jag har precis hittat den gamla skivan jag visste att mamma hade någonstans. Den går nu på repet (stavning) på min dator 24/7. Underbart! En sak är säker - jag måste gå på konserten när de kommer till Göteborg igen, någon som är med mig? Annars går jag med mamma eller något. Dit ska jag i alla fall!
2009-03-29
 15:58:52

Jävla tattare

Jag måste bara berätta. Jag köpte en tröja på Monki i lördags. När vi kom till Stenungsund med bussen så fick vi vänta på pappa lite, han skulle komma och hämta oss. När jag skulle kolla om pappa hade kommit lämnade jag min plats på busshållplats-bänkens sköna sits (ironi), och jag brydde mig inte om att ta med påsen. Flickorna kom efter mig & jag glömde totalt bort påsen med tröjan som stod kvar i busskuren. Pappa kom, vi åkte hem och jag upptäckte inte att jag hade glömt tröjan, förrens jag kom in genom dörren här hemma. Då satte jag och pappa oss i bilen för att åka tillbaka till stationen. Vi åker tillbaka, jag hittar påsen, men någon dum jävel har tagit tröjan.
Jag menar, hur jävla dum i huvudet kan man vara? Det finns så grymt sjuka folk! Jag hade nog inte blivit lika förbannad om jag inte hittat påsen, jag menar, visst hade jag i bakhuvudet hela tiden att den skulle vara borta när jag kom tillbaka till stationen för att hämta den. Men ofta du tar bara tröjan, inte bara hela påsen?!
Hur kan man med?
Jag är riktig less på allting just nu. Fyfan va surt alltså.
2009-03-29
 15:57:48

Toppen helg!

Ja, en toppen helg har det vart verkligen. Myspys med Becca fredag-lördag, stan+filmtime med Fanny & Matilda lördag, Matilda sov här lördag och idag spenderas den mesta tiden med Sandra. Brabrabra :)
I fredags såg jag & Becca en super äcklig film - The Mist.
I lördags köpte jag en tröja som någon sedan fick tag på.
Idag (söndag) ballar jag och Sandra på Guitar Hero:t.

2009-03-26
 22:17:35

F & S

Ett friskis & svettis pass är ändå ganska facinerande. Jag tänkte just på det idag i alla fall. Vilken gemenskap det känns som att det finns där inne. Att vi som är på passet tillhör varandra på något vis. Hur alla kämpar in i sista stund, hur alla peppar varandra igenom det sista, med höga knän & klappande händer över huvudet. Man riktigt känner hur alla "- JA, KOM IGEN NU!!"
Men så fort man kliver utanför dörren till träningssalen är det som allt är glömt. All gemenskap som bort blåst.
Det är en väldigt speciell känsla faktiskt. Riktigt skönt är det också, att träna.

Idag har jag varit riktigt duktig, städat hela huset, tagit hand om all tvätt, gått ut med hunden, tränat och till & med pluggat litelite franska. Helt otroligt. Grymt bra helt enkelt. Efter träningen kände jag dock genast att jag förlorat alldeles på tok för många kalorier, så jag tackade ja till mammas erbjudande om McDonald's mat. Shit också. Men jag har i alla fall lovat mig själv att följa med Sandra och träna imorgon också. Härligt!

2009-03-25
 22:15:29

Puréad tomat

Eftersom mamma inte är hemma ikväll heller, bjöds det såklart på en utav de rätterna som pappa trots allt bemästrar; köttfärssås och spagetti. Vid matbordet konverserar vi hur vida maten är naturlig eller inte;
Pappa: Visst var köttfärssåsen god? (rabblar upp vad som är i, däribland tomatpuré) Bara naturliga ingredienser!
Erica: Vart är tomatpurén naturlig?
Joel: Det är klart den är. Det är ju tomat. Fast puréad då. Det är puréad tomat bara!
- Joel gjorde en riktig Joel, helt enkelt. Att hitta på ord är verkligen hans grej, han lyckas alltid!
Tomatpuré är puréad tomat, - jamenvisst!

2009-03-25
 20:21:04

Oseriöst

Det är inte sant hur roligt man kan ha med ordet fuck.
Under den tid vi bytte om efter idrotten idag, i skolan, sa jag och min kära vän Elin ordet fuck säkert 100 gånger. Vi hittade till och med på en slags ramsa som nog inte är mer än högst två meningar, men innehåller säkert ordet fuck runt 10 gånger. Helt otroligt vad oseriös man kan vara. Och det oseriös slutade inte där, utan var med oss hela dagen. Som att gylfen fastnade i fittan och sådana kommentarer? Man får ju pigga upp stämmningen med något en tråkig skoldag! Men imorgon är det ju äntligen torsdag och då är det ju snart fredag och helg!

2009-03-24
 21:05:37

No more

Jag hittade en bild när jag kollade igenom bilderna vi tog i Miami. Så grymt klockren är det och jag vill kunna göra samma sak som sköldpaddan på bilden gör.
Att bara kunna skita i alla principer, alla medmänniskor och bara lägga sig där, mitt i matskålen.
Grymt praktiskt, eftersom du ligger på all mat och det gör ju att ingen annan utav dina sköldpadde-kompisar kommer åt den, samtidigt som du bara kan ligga och knapra i dig, utan att behöva röra ett ben.
Det jag menar är (nog) att jag är grymt trött på allting just nu. Allt går imot mig, och muren runt omkring håller på att falla isär. Jag börjar nästan förstå varför många i min ålder tänker på självmord, nästan. Inte för att jag skulle kunna ta mitt liv på det sättet, men ändå, jag börjar kanske förstå varför man vill slockna. För;
Trots att jag jobbar ihjäl mig på Katarinas lektioner finns det alltid något hon har att klaga på. (Dessutom, hur många lärare ringer hem och tjallar till en elevs föräldrar när hon/han hoppat över en elevens val lektion? Inte många jag vet, förutom vår kära Katarina..) 
Och trots att jag går ut med hunden, mer än jag brukar och plockar upp efter brorsan, finns det alltid något pappa kan klaga på. (Min pappa får ju spel om han får veta att jag missat så mycket som en minut på en lektion, viktig som oviktig.)
Som tur är finns det härliga människor i världen som piggar upp en, no mather what. Fanny är en utav dem för mig idag och en härlig promenad med henne i solskenet gjorde dagen betydligt bättre. :)


Bild; Sköldpaddan gör uppror.

2009-03-24
 20:46:04

Första inlägget..

.. i min (än så länge) otroligt opersonliga blogg! Jag hoppas på att snart kunna muta pappa till att hjälpa mig lite med designen. Jag har själv haft lite pejl på html-koder och sån shit, men det är som bort blåst, nu när man äntligen skulle få lite användning för det. Great! Precis som allt annat, alltså.
Om det här med blogg riktigt är min grej vet jag inte, men det visar sig väl snart. Det känns som att jag också till slut har fallit för frestelsen att kunna skriva vad man vill, och att folk ändå kan läsa det. Hur skönt som helst, men jag vet ännu inte om tiden kommer att finnas. Jag hoppas på det i alla fall!