2009-04-29
 20:57:17

Årets första dopp

Årets första dopp är avklarat.
Jag och Fanny skulle bara få i oss vår dagliga potion av glass, så vi cyklade mot Almö Livs, köpte glass och cyklade sedan vidare ner till Almön för att njuta av glassen i solskenet. Vi åt upp vårt glasspaket och fick idéen att bada. Och ja, varför inte? Så vi band fast hunden vid ett träd, så att hon inte skulle hoppa i efter oss. Klädde av oss så när som på trosorna, och hoppade i. Helt sjukt kallt var det. Efter var gång jag hade huvudet under vattnet var jag helt snurrig när jag kom ovanför ytan. Så kallt var det. Efter ett visst krångel med att komma upp på bryggan igen (det fanns såklart ingen stege som var i), lade vi oss på bryggan och sol-torkade bäst vi kunde. Men vid 18-18.30 tiden är ju solen inte så stark så det tog väl sin lilla tid, men till slut fick vi på oss kläderna och cyklade hem med varsin blöt fläck i rumpan. Lätt värt ändå.
Det här ska vi göra framöver, mååååånga gånger.
2009-04-27
 21:25:37

MM's

Sverige har blivit "blessed". MM's har kommit hit! Helt otroligt underbart, för små MM's är det bästa som finns och någonsin har hänt världen. Jag lever just nu på dessa underbaringar och lär göra det hela sommaren lång. :) De passar liksom jämt. Visst kommer det bli slibbit på stranden ifall de smälter, men jag skulle utan problem offra mig och ta med en kylbox/kylväska eller liknande bara för att ha med dem och hålla dem i något sånär skick. Maha, jag kommer bli tjock.
Förrut har det ju varit så att jag bara kunnat njuta av dem när mamma köpt med sig ifrån flygplatser osv, men nu kan jag ha dem bredvid mig (precis som nu) jämt. :)
Happyness kallas det
2009-04-27
 21:20:45

Träning, träning

Åh så skönt. En riktigt go tränings dag har det blivit idag. Men först kom jag hem tidigt så jag la mig ute för att schteka lite, med min bok, mobilen med musik i lurarna och mina kääära MM's. Inte helt fel alls. Men så bestämde sig solen för att gömma sig efter en halv timme eller något.. Inte lika kul.. Men då vart det klädombyte och walk med Smulis istället. Efter det, slänga i sig en macka eller två och iväg till träning. Jag körde rikigt slut på mig själv. Fasen va jobbigt det var.. Och dessutom svettades jag som en liten gris... Haha! Super skönt var det i alla fall, och jag behövde det verkligen, efter helgens alla onyttigheter... Men när jag kom hem vart det inte att vila, nejnej. Jag och Fanny var super duktiga och gick ut riktigt powerwalkade med våra stavar. Fasen va jobbigt det var. Det trodde jag faktiskt inte. Backen upp mot Gräddhyllan tog nästan kol på oss. Haha! Men en timme ute och motionera varje dag nu skulle inte vara dåligt. Vi får väl se hur det går, men vi ska nog försöka komma ut imorgon till att börja med.
Det blir Josefine på onsdag med. Gryyyymt :)
En great dag har det varit och underbart väder. Hoppas att det fortsätter så!
Ciao!
2009-04-25
 22:37:09

Linköping-helg

Äntligen, shit va roligt att vara här igen. Det var längesen nu!
Igår kom jag och mamma upp till Linköping, och hem till Anders och Margit vid 19 tiden. Efter en stund kom även Sanna, Linn och Dennis. Grymt att ses igen, snyggingar! Annemiek var på party, men kom hem senare på kvällen. Jag fick mig även ett chat med Emily som ringde, kul att höra av henne också, det är helt otroligt va längesen DET var! Men i alla fall, en lyckad fredagskväll. Dennis och Linn åkte hem och jag, Sanna och Annemiek gick och la oss. När vi vaknade idag, hade jag så sjukt ont i ryggen, nere vid bäckenet. Ingen bra start, men jag fick i mig en värktablett, och mamma och jag kunde komma iväg till IKEA och Ikano i alla fall. Jag hittade lite grejor till nya rummet och en suuuuper söt klänning! G-R-E-A-T! :) Det bar av tillbaka till Tennstigen och Linn och Dennis kom, det vart lunch och sedan bar det av mot Boda. På vägen skulle Linn och Dennis hämta en säng, så jag, Sanna och Annemiek släpptes av på ICA för glass ätande. Sen vi kommit hit till Boda har vi inte gjort mycket alls, förutom en promenad och lite chill, hur skönt som helst. Vi har precis ätit gott och jag, Annemiek och Sanna sitter framför tv:n (igen) medans Dennis och Linn stack en stund. Det blir nog säng och girltalk ganska tidigt, eftersom jag är sjukt trött efter en natt med kanske inte allt för mycket sömn, mest ryggont... Imorgon blir det lite målning av plankor, till Boda-folkets nya ridhus och sedan ganska tidig hemresa. 
Ha en grym söndag. 
Xoxo 

2009-04-21
 20:50:24

Happyness

Jag är riktigt jävla glad. Helt otroligt, men allt är bara bäst. Och jag har en jävla massa anledningar, t ex;

  • Jag precis tränat, hur skönt som helst
  • Jag ska precis gå och göra god mat, alltså får jag äta gott
  • Desperate housewives är ikväll
  • Våra skoltröjor kom idag & vi får dem imorgon
  • Jag har ingen mer läxa denna veckan, förutom jävla matte nationellt prov på torsdag
  • På fredag ska vi se på bio med skolan på morgonen, sen är min elevensval inställd, så jag har en lektion den dagen
  • Jag och mamma åker upp till Linköping & släkte

En riktig toppen vecka, som bara har börjat. Grymt nice, och jag är happy. Men nu måste jag verkligen gå och göra lite baconsås & spagetti till min ohyggligt tjatande, jättehungriga bror.
Xoxo

2009-04-20
 19:07:58

Josefinefinfin

Herregud. Det finns tydligen inga gränser hos den killen. Det är oerhört synd om alla dessa tjejer som kommer i hans väg, och som han behandlar som skit. Det är så fucked up detta, så det liknar en film. Han är inte klok.
Och Josefine, glöm inte att du är värd så mycket mer och att han är, som jag redan upptäckt, en riktig skitstövel. Låt honom inte dra ner dig i någon skit! Du är helt underbar vännen, och jag kommer att finnas här för dig! Vi ses alldeles för sällan, men vi hoppas på ändring?
Idag var det i alla fall Josefine som lyste upp min dag. Och Malin förstås. :) De kom hit vid 17, men har nu stuckit igen, efter ett skönt snack. Roligt att se er och det måste som sagt bli mycket oftare, Josefine!
Nu tror jag att det är dags för lite tv och glass, för min del. Hur gött ska inte det bli :)
Tack för en grym dag i skolan, fok's & en bra eftermiddag, JB & Malin :)

En grej om senaste inlägget "Grillchill hos Elin". Christian jag skriver om är inte min käre far, utan min käre friend, Christian Holm. Jag såg att det var många missuppfattningar om detta, haha!
Puss på er!
2009-04-19
 00:03:08

Grillchill hos Elin

Ännu en toppen mysig kväll! Ikväll var jag hos Elin tillsammans med Li, Stephanie, Jennifer och Sara och grillade. Toppen, toppen. God mat och grymt sällskap, perfa helt enkelt. Och Christian, som den ängeln han är, skjutsade mig både dit och hem och alltihopa, G-R-E-A-T. :)
Jag, Li och Elin drog även ner till Låka en snabb sväng, vi träffade Andreas & Dunda, men inget annat nämnvärt folk var där, så vi drog oss rätt snabbt. Jag hem till mig, med Christian och Elin och Li drog hem till Elin.
Tack för en toppen mysig kväll, tjejer! Sånt här måste vi göra oftare :)

Imorgon blir det upp tidigt, för att åka och hjälpa till att städa ute på Kungälv-Kode's golfklubb. Javisst, helt otroligt super tråkigt låter det, men jag får 300kr i alla fall. Sen blir det hem och hjälp pappa på taket och så får vi se om vi kanske hinner måla andra gången i rummet? I hope so.
Good night!

2009-04-18
 00:39:40

Grillmys

Jag är riktigt nerkyld efter en super mysig grillkväll på Almön med Fanny & Sandra. Hel värt ändå, även om jag var ännu kallare än jag är nu när jag kom innanför dörren, efter att ha kört Sandra vidare till Simon efter grillningen. En toppen kväll med korv, grillad choklad-banan och självklart tjejsnack. Vi behövde en sån kväll, det var verkligen hur längsen som helst vi alla tre hittade på någonting! Det måste blir mycket oftare. Men kanske inte samma grej nästa gång? Lite väl kallt så -.-. Aja, myspys och god mat i alla fall!
Dessutom går jag som en jävla ko. Jag lovar, så jurbent som jag går efter all ridning nu dessa senaste dagarna! Eftersom Märta är i Helsingborg över helgen så har jag ridit Music torsdag, fredag och ska även rida imorgon, så vi får väl se om jag kan gå imorgonkväll? Efter all träning den här veckan med, men det är grymt, Beach 09 - here I come!

Det grymma vädret är helt otroligt, GE MIG MER.


Mer att se fram emot är att jag och mamma åker upp till Linköping över nästa helg! Då hoppas jag på mycket kusin kul och störtsköna kvällar. As always.
Angående morgondagen, så är jag helt öppen för förslag!
Ciao!

2009-04-13
 23:01:32

Nytt rum

Fasen va gött. Jag och pappa fick gjort en hel del nere i rummet som för närvarande är vårat gästrum, men som inom kort är mitt eget kryp in, med gå in gaderob & allt! Riktigt härligt ska det bli när det är färdigt, men det dröjer tyvärr ett tag till. Vi fick i alla fall upp stången, som jag hänger kläder på, hyllor under (i gaderoben) och så plockade vi ut alla dessa 1 miljon grejer som funnits i rummet. Riktigt gott att vi kommit igång i alla fall. :)
2009-04-12
 16:09:29

Påsklov

Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera här, märker jag. Men det har liksom inte funnits tid till det.. I alla fall så sitter jag här nu!
Det har nog varit ett ganska bra lov faktiskt. De första dagarna spenderades i Idre, med mamma och resten har liksom bara flytit på. I fredags köpte jag och John present till Märta, jag pluggade matte och färgade håret, på kvällen drog jag och Malin, med flera, ut till Christian för lite party. Det vart la okej, och slutade med att jag och Malin end up här hemma, vid 04. Inte helt okej morgon, men det blev allt bättre, John kom hit, vi åt glass, spelade gh och jag duschade. Sen väntade vi på Fanny, och var väl borta hos Märta vid halv 9?.. Det vart en okej kväll, inte så mycket folk, men människor jag har saknat och träffar allt för sällan! Jag, Becca och John var hemma vid 03. Jag och Becca låg och sov så gott fram till 13, då mamma tyckte att det fick vara nog, medans John var upp tidigt och åkte hem för att jobba, stackarn. Fram till ungefär nu har jag och Becca roat oss över konstiga talanger, sjuk japansk humor och annat som tv tydligen visar. Haha! Becca drog hem nu och jag måste nog tyvärr sätta mig med matten, nu en timme innan vi får folk här. Släkt-påsk-middag? Jaja, jag är hungrig och vi får god efterrätt - alltid något! Imorgon blir det utridning med Laura, som jag saknar den tjejen.
Hoppas att ni haft ett gott lov!
Ciao

2009-04-06
 21:21:48

E & H i Idre

En toppen dag i backen. Det har det verkligen varit. Toppen väder, toppen skidor, toppen mamma & okej backar. Att avsluta dagen med en fika, ganska tidigt och istället slappa i stugan gjorde det inte direkt sämre! Ungefär hela eftermiddagen har jag suttit här och kollat skön tv, läst Elle och allmänt tagit det lugnt. Störtskönt verkligen, och imorgon väntar ännu en härlig dag med underbart väder - hoppas jag i alla fall!
Vi är tillbaka redan på torsdag så jag har ju dessutom lite lov kvar när jag kommer hem. På fredagen hoppas jag på lite mys & färgning av hår med Fanny? Jag får väl hoppas på det och resten av helgen går säkert åt.
By the way fyller ju min favorit år på onsdag, vad ska jag köpa?
Ha ett gott lov!

2009-04-02
 22:17:27

Stackars Jolle

Ännu en super seg dag i skolan avklarad. Hyper tråkig bild och super fet hemkunskap.
När jag kom hem var det bara att passa upp på Jolle, men det är han värd. Min lilla bror. Det är faktiskt synd om honom. Han har en fraktur i vänster nyckelben, och sjukt ont hela tiden. Lite hemskt faktiskt, och just nu när Idre-resan är nära också... Men det verkar som att vi åker upp i alla fall, Jolle åker med, men inte någon kompis till någon utav oss. Lite synd, men vi klarar oss, vi har ju varann, lillbrorsan & jag.
Så Joel kommer att få sitta inne och inte åka någon som helst skidor, medans jag, pappa & mamma svischar ner i backarna. Men vi ska ha en stor stuga, så no problemas!

Dessutom; fan va gött att HV vann igår. 4-1. Alla var nog inställda på att Färjestad skulle ta de här final matcherna lätt, men nejnej, HV med Liv i spetsen ger sig inte. Grymt faktiskt. Jag går in på HV's sida, lätt! Jag säger inte att jag alltid hejar på HV, för det är Frölunda som gäller, men om inte Frölunda så vad som helst förutom Färjestad. Helst Linköping, men just nu alltså HV. Men aldrig Färjestad - never. Och vann nu HV över Frölunda, ska de fan ta Färjestad också, hoppas jag på i alla fall! Så; GO HV & FUCK Färjestad :)
2009-04-01
 21:04:18

Första april

Det är sista mars idag.
APRIL APRIL. Det är ju första april idag!
Sorry alltså, men jag var bara tvungen att dra ett dåligt aprilskämt. Jag har faktiskt inte hört så många idag, mer än att Becca's mamma hade lurat henne & hennes bror. Höhö! Dagen är ju som en vanlig dag? Varför finns aprilskämt? Helt otroligt onödigt. Visst, det är kul att lura någon och kanske få ett extra skratt, men vadå? Det finns ju dem som skrämmer livet ur folk! Det verkar onödigt att dö för att någon ska skämta på första april. Undra egentligen hur många det är som har dött av rädsla på första april, åren igenom... So I wonder...

Förresten. Min broder har skadat sig. En annan pojk's mamma ringde hit förrut & frågade om pappa var hemma & sa att Joel, min kära bror, har skadat sig. Jag hänvisade henne till pap's mobil. Efter en stund ringde även jag upp honom, och det är visst så att Joel har lyckats ramlat på axeln? Och har nu jätte ont i den så de skulle åka till the hospital och kolla upp detta.. Det innebär att min pappa kommer hem ännu senare, och att jag även idag får göra min egen middag, all alone.
Hoppas verkligen att det inte är en big deal, det där med Jolle!